Dárek na poslední chvíli? Vytiskni si dárek se vrací!

Praha 16. prosince 2013 — Vánoce, jedna z mála každoročních jistot je tu. A my nemůžeme nepřipomenout, že pokud snad nestíháte koupit vánoční dárek.  Nebo ho snad stíháte koupit, ale není šance na doručení, tak máme originální řešení. Stejně jako loni. Vytiskněte si dárek. Nemusíte čekat ani nějaký ten rok či dva, než se masově rozšíří 3D tisk či dokonce 3D tiskárny do domácností. (TZ)

Zapakatel.cz, jeden z nejsilnějších českých slevových serverů, nabízí snadnou cestu pro každého, kdo potřebuje koupit vánoční dárek na poslední chvíli a bojí se, že by koupený dárek nedorazil včas pod stromeček. Na www.zapakatel.cz je možné doslova do nejposlednějšího momentu objednat zboží, zaplatit bezhotovostně a voucher, kupon, si vytisknout. Dárek tak můžete pod stromeček vložit prakticky až večer na Štědrý den.

Vytištění kuponu vám tak může na poslední chvíli zachránit reputaci či vztah. Nebo prostě potěšit někoho, pro koho se vám nic nepodařilo sehnat a právě těsně před “dnem D” jste to “něco” objevili na Zapakatel.cz. A protože odpadá pošta, kurýrní služba, či cokoliv takového, nemusíte se bát, že by dárek nedorazil včas.

Pamatujte, nabídka na Zapakatel.cz je velmi široká. Od zboží, lístků do divatel, pobytů, výletů, dovolených až po relax či sport.

Pod stromeček se samozřejmě mohou hodit lístky do divadla. Novoroční pobyty, dovolené, víkendové relaxace. Stejně tak ale třeba dobroty v restauracích, 15letá Metaxa, tradiční medovníček (mimochodem, nejprodávanější zboží za celý rok), ateliérvé focení, bowling či let balonem.

Až tedy čtyři a dvacátého budete řešit velký problém, zkuste www.zapakatel.cz. Voucher můžete dát pod stromeček, včetně hezkého zabalení (v zákaznickém centru balí i vouchery). A pokud si koupíte i nějaké zboží, které vám Zapakatel.cz může v zákaznickém centru vydat, tak v něm mají otevřeno i na Štědrý den. Sice pouze dopoledne, ale otevřeno mají.

 O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je třetí největší český slevový server a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé kupovat slevy, včetně slev speciálních či nevyužitých voucherů, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum v Brně.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz),  Google+ (Zapakatel.cz) a Foursquare (Zapakatel.cz).