Synology uvádí RackStation RS814+ a RS814RP+

Taipei, Tchaj-wan, 14. ledna 2014 – Společnost Synology ® dnes uvedla RS814+ a RS814RP+, škálovatelný 4šachtový rack NAS server, který poskytuje vysoký výkon, rozšiřitelnost a komplexní NAS řešení pro malé a středně velké firmy. (TZ)

“S tím, jak se exponenciálně zvětšuje množství dat, stoupá také potřeba vyššího výpočetního výkonu. RS814+/RS814RP+ jsou navrženy tak, aby odpovídaly těmto požadavkům a zároveň vycházely vstříc firemnímu prostředí tím, že poskytují výkon, spolehlivost a škálovatelnost za dostupnou cenu,” poznamenal Michael Wang, produktový manažer společnosti Synology Inc.

Poháněny dvoujádrovým procesorem o taktu 2,13 GHz, 2 GB DDR3 RAM a čtyřmi gigabitovými LAN konektory (s možností funkce „Link Aggregation“), poskytují RS814+/RS814RP+ , v konfiguraci RAID 5 pod MS Windows®, rychlost více než 330 MB/s při čtení a 196 MB/s pro zápis. Podniky mohou dále upgradovat systém v souladu s růstem jejich pracovních úkonů rozšířením RAM na 4GB a rozšířením celkového úložného prostoru až na 32TB při použití expanzní jednotky RX410.

RS814+/RS814RP+ jsou vybaveny komplexní sadou spolehlivých mechanismů pro zajištění nepřetržitého běhu systému při neočekávaných událostech. Čtyři LAN porty s podporou převzetí služeb při výpadku zajistí redundanci v případě neočekávaného selhání sítě a služba „hot swap“ minimalizuje dobu nečinnosti systému při výměně disků. Záložní napájecí zdroj v RS814RP+ dále posiluje záruku nepřetržitého fungování výpadku napájení.

RS814+/RS814RP+ běží na operačním systému DiskStation Manager (DSM) 4.3, intuitivním operačním systémem, který poskytuje celou řadu aplikací pro vyšší produktivitu při práci.  Synology byl zvolen jako vítěz “PCMag Business Choice Award 2013 ” a získal nejvyšší hodnocení v každé části průzkumu včetně spolehlivosti, celkové spokojenosti a pravděpodobnosti doporučení.

Pro více informací prosím navštivte http://www.synology.com/en-global/products/overview/RS814+

Dostupnost

Synology RackStation RS814 + a RS814RP + jsou nyní celosvětově dostupné u prodejců.

Synology v kostce

Společnost Synology plně využívá výhod nejnovějších technologií, aby mohla poskytnout podnikům a domácím uživatelům spolehlivé a cenově dostupné způsoby centralizovaného ukládání dat, jednoduchého zálohování, sdílení a synchronizace souborů napříč různými platformami a přístupu k datům na cestách. Synology si klade za cíl dodávat výrobky s průkopnickými funkcemi a nejlepší zákaznickou podporou ve své třídě.