Zapakatel.cz: Spolupráce s Penny Market

Praha 22. ledna 2014 — Zapakatel.cz, třetí největší český slevový server, spolupracuje s Penny Marketem v rámci aktuálně spuštěné soutěže „Hrajte o 350x SEAT Ibiza!”. V této soutěži je možné vyhrát jeden z 350 automobilů SEAT Ibiza a také získat 10% slevu na portálu www.pennyzapakatel.cz. (TZ)

Zákazníci Penny Marketu získají za každý nákup v minimální hodnotě 350 Kč hrací kartu, která obsahuje soutěžní otázku a unikátní kód, se kterým mohou soutěžit na www.vyhrajspeny.cz.  Zákazníci mohou zároveň využít kódu ze své hrací karty na www.pennyzapakatel.cz a získat tak 10% slevu na nákup. Soutěž, kterou připravila pro Penny Market agentura Mediarex, byla spuštěna 20. ledna a trvá až do 16. března. Na Zapakatel.cz bude možné 10% slevu uplatnit do konce března.

„Slevové portály jsou vhodným prvkem věrnostních programů a nabízejí řadu dalších možností k využití v marketingu i prodeji, ” říká Jiří Carba, zakladatel Zapakatel.cz. „Pro zákazníky mohou přinést další zajímavou odměnu a díky šíři nabídky a vysoké výši slev jsou velmi atraktivní,”dodává Jiří Carba.

Slevy či aktivity na míru patří u Zapakatel.cz k tradičním možnostem marketingové a obchodní podpory. V minulosti byla takto realizována spolupráce s dalšími významnými společnostmi.

Zatímco jsou soutěžící zařazeni do soutěže o SEAT Ibiza až po odpovědi na soutěžní otázku, slevu na PennyZapakatel.cz mohou získat pomocí kódu na hrací kartě ihned. Konkrétní podmínky soutěže a pravidla jsou k dispozici na www.vyhrajspenny.cz.

 O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je třetí největší český slevový server a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé kupovat slevy, včetně slev speciálních či nevyužitých voucherů, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz),  Google+ (Zapakatel.cz) a Foursquare (Zapakatel.cz).