Týdeník Reflex se stal novým mediálním partnerem Českého olympijského týmu

Časopis Reflex uzavřel dohodu s Českým olympijským týmem o mediálním partnerství. Zástupci obou organizací podepsali spolupráci, která započne během únorové olympiády v Soči a potrvá minimálně do konce olympijského roku 2016, kde se konají hry v Rio de Janeiru. (TZ)

Šéfredaktor Reflexu Pavel Šafr k uzavření spolupráce říká: „Hodláme využít příležitosti sledovat tuto velkou sportovní událost z bezprostřední blízkostí. Naší ambicí bude dostat se nad rámec běžného sportovního zpravodajství, chceme sledovat olympiádu jako velký společenský a kulturní fenomén a vyprávět mnohdy velice silné příběhy, jež se skrývají za špičkovými sportovními výkony.“

„Sport je fenomén, který zasahuje do řady oblastí lidské činnosti – umění, byznysu, vědy a dalších. Olympijský výbor není jen olympiáda, ale především sport jako životní styl. A právě Reflex je časopis, který se věnuje tématům komplexně a z nadhledu. Z toho důvodu se těším na společné projekty,“ komentuje předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval.

„Je pro nás ctí, že si Český olympijský tým vybral jako svého mediálního partnera dnes již kultovní časopis Reflex. Objektivita, kterou si redaktoři časopisu stále zachovávají je zárukou kvalitně zpracovaných nezávislých reportáží přímo z centra dění. Věřím, že pohled, jakým se dovedou naši reportéři podívat na olympijské hry, přinesou spolu s exkluzivními fotografiemi, čtenářům jedinečný zážitek,“ říká Libuše Šmuclerová, generální ředitelka Ringier Axel Springer CZ.

Ringier Axel Springer CZ je multimediální vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tištěné tituly čte více než 3,8 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě a významný podíl dosahuje i na internetu.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice také virtuální mobilní operátor BLESKmobil a dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media SE, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media SE je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.