Tech Data nabídne prodejcům monitory a tablety HANNSPREE

Praha, 28. 1. 2014 – Společnost Tech Data Distribution uvede na český trh monitory, dotykové monitory a tablety HANNSPREE. Od 1. února se stává výhradním distributorem této značky v České republice a na Slovensku. (TZ)

HANNSPREE je rychle rostoucí společností, která si díky stylovému designu, kvalitním technologiím a špičkovému výkonu podmaňuje v okolních zemích stále vyšší procenta trhu. V České republice a na Slovensku chce od února prodávat populární tablety (HANNSpad) a LCD monitory (Hanns.G).

„Jsme rádi, že se nám podařilo získat do výhradní distribuce perspektivního výrobce s výrazným tržním potenciálem. HANNSPREE je ambiciózním novým brandem, což nejlépe dokumentují prodejní čísla ze zemí, v nichž působí. Velké cíle si klade i v České republice, kde hledala silného distribučního partnera. Rozhodla se pro nás, což vnímáme jako závazek i velkou výzvu,“ říká Petr Pavlíček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Tech Data Distribution.

Vybrané produkty HANSPREE budou k vidění na nejbližší partnerské akci TD Beerfest, 11. února 2014 v Praze – www.techdata.cz/beerfest

Více informací o značce HANNSPREE naleznete www.hannspree.com.

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě. Více informací o Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz a www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 120 000 resellerům ve více než 100 zemích po celém světě efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie.  Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 25,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2013. Více informací najdete na: www.techdata.com.