Samsung se halí do černé a představuje Black Edition pro GALAXY S4 a GALAXY S4 mini

Praha 10. února 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd. představuje GALAXY S4 a GALAXY S4 mini Black Edition. Obě černé edice se vyznačují atraktivním provedením rámečku a zadního krytu, jehož textura připomíná vzor kůže. Pro Black Edition připravil Samsung osm speciálních přednastavených tapet jak pro domácí obrazovku, tak pro zamčený displej. Ve výbavě je nově také několik vyzvánění. (TZ)

Chytré telefony Samsung GALAXY S4 a GALAXY S4 mini Black Edition budou na trhu k dostání v elegantním černém balení s kompletní sadou černých doplňků včetně napájecího adaptéru, datového kabelu a sluchátek. Tyto nové edice jsou výsledkem úsilí společnosti Samsung poskytovat spotřebitelům inovativní technologie s možností výběru z více podob prémiového designu.

„V souvislosti s neustálým zdokonalováním moderního designu zařízení GALAXY jsme rádi, že můžeme nabídnout černou verzi populárních modelů GALAXY S4 a GALAXY S4 mini. Tyto modely demonstrují odhodlání společnosti Samsung přinášet zákazníkům nové způsoby, jak vyjádřit svůj styl prostřednictvím mobilního zařízení,“ řekla Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálního marketingu, IT a mobilní divize Samsung Electronics.

GALAXY S4 – vše, co potřebujete

Chytrý telefon Samsung GALAXY S4 byl vyvinut, aby podpořil významné okamžiky v našem životě prostřednictvím inovativních funkcí a vynikající hardware výbavy. Vévodí mu 5″ Full HD Super AMOLED displej, který zobrazuje obsah s rozlišením 441 ppi. Je vybaven zadním 13Mpix fotoaparátem a fotofunkcemi, jako například Oboustranné snímání, které umožňuje použít přední i zadní fotoaparát současně a vytvářet tak jedinečné a originální snímky. K novým inovativním funkcím GALAXY S4 patří Bezdotykový náhled, Bezdotykové ovládání pro snadné ovládání a také funkce S Health, informující uživatele o jeho aktuálním zdraví a pohodě.

Vyzkoušejte kompaktní GALAXY S4 mini

Menšího brášku – Samsung GALAXY S4 mini charakterizuje QHD Super AMOLED displeji o velikosti 4,3″ a lehký kompaktní design (váží 107 g). Přestože je GALAXY S4 mini menší, vyznačuje se vysokým výkonem díky dvoujádrovému procesoru (1,7 Ghz), který umožňuje uživatelům rychle a snadno provádět náročné úkoly. Samsung GALAXY S4 mini podporuje řadu intuitivních funkcí a služeb určených pro GALAXY S4.

Samsung GALAXY S4 Black Edition bude v prodeji na čekém trhu za 14 499 Kč s DPH a GALAXY S4 mini Black Edition za 9 999 Kč s DPH, a to od konce února.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 286 000 lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.