CZC.cz nabídne Diablo III: Reaper of Souls ve večerním předprodeji s řadou bonusových dárků již 24. března

Česká republika, Praha – 13. 3. 2014 – Společnost CZC.cz, jeden z největších internetových obchodníků s počítači a elektronikou v České republice, připravuje na 24. března 2014 večerní předprodej očekávaného rozšíření herní pecky Diablo III s podtitulem Reaper of Souls. Pomyslné brány pekla se pro všechny fanoušky této kultovní RPG série znovu otevřou ve 21:00 na ulici Krakovská 22 v Praze na Muzeu. Do klasického prodeje datadisk zamíří až v úterý 25. března. (TZ)

V předprodeji bude nejen standardní PC verze, ale také limitovaná sběratelská edice, která navíc obsahuje artbook, sadu dvou Blu-ray/DVD disků o výrobě hry, soundtrack, herní rozšíření v podobě možnosti vlastnit o 3 postavy navíc a unikátní podložku pod myš s vyobrazením Anděla smrti Mathaela, který je ústředním padouchem příběhové linie Reaper of Souls. Řada bonusových dárků bude přitom na místě připravena pro všechny zákazníky, kteří si hru zakoupí.

Bonusové dárky pro nejrychlejší z vás

První stovka z nich si domů odnese stylové tričko, pro 300 nejrychlejších jsou pak připraveny plakáty na zeď. Všichni, kteří si hru předobjednají prostřednictvím CZC.cz nebo zakoupí v pondělí 24. března v pražské pobočce CZC.cz na Muzeu, obdrží navíc speciální šestistrannou hrací kostku s motivem Diablo III, která je exkluzivně k dostání pouze u CZC.cz.

Při aktivaci do 31. března se můžete těšit také z dvou herních bonusů. Prvním z nich jsou Wings of Valor – zářivá Andělská křídla, která „narostou“ všem vašim herním postavám. Druhým bonusem je postava Valla the Demon Hunter, která bude hráčům po vydání hry zpřístupněna v připravované free-to-play strategii Heroes of the Storm.

Společně se standardní edicí obdržíte kód na jeden DLC balíček karet v HearthStone, v případě sběratelské edice pak získáte kódy rovnou na tři DLC balíčky.

Nové Diablo v rukou profesionální hráčky týmu eSuba

Za herní tým eSuba, který se může pochlubit titulem česko-slovenské progamingové jedničky, se předprodeje zúčastní také Irena „Kaori“ Hynková, která tým reprezentuje ve hře League of Legends. Během čekání vám předvede nejen nové Diablo III: Reapers of Souls, ale vůbec poprvé představí v akci také novou herní sestavu eSuba CZC Challenger, která vznikla ve spolupráci mezi CZC.cz, herním týmem eSuba a společností Intel.

Standardní edice Diablo III: Reaper of Souls bude ve večerním předprodeji CZC.cz k dostání za 999 Kč včetně DPH, limitovanou sběratelskou edici zakoupíte za 2099 Kč včetně DPH. Večerní předprodej bude zahájen ve 21:00 a trvat minimálně do 1:00 následujícího dne.

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice, což dokazuje i úspěch v hlasování o nejoblíbenější e-shop ShopRoku 2013 a 2012. Za 15 let své existence prodal 9 mil. produktů více než 2,5 mil. zákazníkům. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů. CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 130 zaměstnanců. Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie. Pro více informací navštivte www.czc.cz.