Společnost Zelenka & Kovanic navazuje partnerství s HP Software

Praha, 18. března 2014 – Dnes byla u příležitosti uzavření partnerství s Hewlett-Packard spuštěna webová prezentace společnosti Zelenka & Kovanic, s.r.o. Firma poskytuje služby v oblasti managementu kvality informačních technologií, zejména softwarových aplikací. Jednou z hlavních kompetencí Z&K je poskytování služeb spojených se software HP Application LifeCycle Management, HP Performance Center a HP IT Executive Scorecard, proto je uzavření partnerství s HP Software jedním z nejdůležitějších kroků Z&K. (TZ)

„Jestliže nám jde o skutečnou kvalitu bez uvozovek, musela naše volba padnout právě na technologie HP Software, který považujeme za špičku na trhu a máme s nimi více než dvanáctileté veskrze pozitivní zkušenosti“, říká Jan Kovanic, konzultant Z&K.

„Pojem kvalita (česky jakost) vyjadřuje odpověď na otázku “jaký je dodávaný produkt?”, v našem případě počítačový software. Vnímáme v této oblasti, prostor, který hodláme našimi expertními službami vyplnit tak, aby naši zákazníci mohli odpovědět: “Dobrý!”“ dodává Ivo Zelenka.

O Zelenka & Kovanic, s.r.o.

Společnost Zelenka & Kovanic, s.r.o. byla založena v roce 2013 jako konzultační firma, která poskytuje služby v oblasti managementu kvality v oboru informačních technologií, zejména softwarových aplikací. Společnost se zaměřuje především na řízení na základě technických a finančních faktů a měřených charakteristik kvality. Poskytujeme v této oblasti komplexní nabídku služeb včetně návrhů procesů, metrik a implementace potřebných nástrojů. Využíváme znalosti a zkušenosti našich konzultantů abychom pomáhali tvůrcům a provozovatelům informačních systémů zlepšit kvalitu jejich informačních systémů.