S&T CZ jediným Gold Partnerem HP ArcSight v České republice

Praha, 18. března 2014: Přední český systémový integrátor, společnost S&T CZ potvrdila svou vedoucí pozici v oblasti řešení managementu bezpečnostních informací a událostí (SIEM) na bázi HP ArcSight a stala se jediným českým certifikovaným HP Gold Partnerem pro tuto oblast. (TZ)

„Tato certifikace je oceněním dlouhodobé orientace a investic naší společnosti do oblasti kybernetické bezpečnosti a HP ArcSight “, říká Miroslav Bečka, obchodní ředitel S&T CZ odpovědný za strategii a dodává „Řada našich zákazníků z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, státní správy a dalších nasazením HP ArcSight významně zkvalitnila zabezpečení svých systémů a také se v předstihu připravila na implementaci požadavků projednávaného Zákona o kybernetické bezpečnosti“.

O společnosti S&T CZ

Společnost S&T CZ je jedním z největších systémových integrátorů v České republice. Firma je součástí nadnárodní skupiny S&T AG, předního evropského dodavatele IT řešení a služeb, zastoupeného v 19 zemích střední a východní Evropy se sídlem v Rakousku. S&T AG čítá přibližně 1400 zaměstnanců.

S&T CZ v Česku disponuje týmem více než 200 odborníků a má pobočky v osmi městech: v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Českých Budějovicích, Pardubicích, Olomouci a Ostravě. Do tuzemské skupiny S&T rovněž patří dodavatel lékařské techniky S&T Plus.

S&T CZ navrhuje, dodává a provozuje informační systémy a poskytuje řešení a služby v oblasti informačních technologií. Zaměřuje se zejména na výrobní podniky a utility, finanční instituce, obchodní organizace a veřejnou správu. K dlouhodobým klíčovým zákazníkům společnosti patří například Škoda Auto, ČEZ, Komerční banka, Česká spořitelna, ING, PwC, MPSV ČR, MMR ČR a další.

http://www.sntcz.cz/