NETBOX spouští HBO GO pro internetové zákazníky a přidává živý stream HBO

Telekomunikační operátor SMART Comp. a.s., provozující síť NETBOX, rozšiřuje podporu pro aplikaci HBO GO. Tu si nově od 1. dubna 2014 budou moci objednat i zákazníci, kteří mají od NETBOXU aktivovaný jen internet a nejsou stávajícími předplatiteli HBO kanálů. Současně s tímto rozšířením bude v aplikaci HBO GO zpřístupněno i živé vysílání kanálu HBO. (TZ)

Přesně rok poté, co NETBOX spustil jako první telekomunikační operátor v ČR aplikaci HBO GO svým televizním zákazníkům, dochází k dalšímu rozvoji této služby. Nově si přístup k filmové videotéce HBO GO budou moci objednat i zákazníci, kteří mají od NETBOXU jen internetové připojení. Za přístup k HBO GO zaplatí zákazníci NETBOXU 250 Kč měsíčně.

„Jsme rádi, že ve spolupráci s HBO Europe s.r.o. můžeme jako jedni z prvních ve Střední Evropě zpřístupnit portál HBO GO i zákazníkům, kteří doposud k HBO obsahu neměli přístup. Navíc, díky tomu, že součástí portálu bude nově i živé vysílání kanálu HBO, budou mít naši zákazníci svůj oblíbený obsah z databáze HBO kdekoliv se budou nacházet,“ vysvětluje za NETBOX David Otoupalík, ředitel marketingu a péče o zákazníky.

Společně s podporou HBO GO se u NETBOXU mění též hlavní HBO balíček, který si mohou objednat předplatitelé NETBOX Televize. Také on bude stát 250 Kč a obsahuje celkem 6 složek: HBO, HBO 2, HBO HD, HBO Comedy a přístup k filmotéce HBO OnDemand (přístup přes set-top box) a HBO GO (přístup přes PC, tablety a mobily).

Velkým lákadlem, proč HBO GO vyzkoušet, může být 4. řada oblíbeného seriálu Hra o trůny z produkce HBO, která láká na celosvětovou premiéru. Kultovní seriál Hra o trůny s unikátními triky, jež vypráví o věčném zápasu dobra se zlem, získal Zlatý glóbus, Cenu Emmy a několik dalších prestižních ocenění za televizní tvorbu. V Česku startuje 7. dubna 2014 a sledovat jej můžete výhradně na kanálech HBO.

Více o HBO GO

HBO GO je služba umožňující přístup k filmotéce z produkce HBO prostřednictvím internetu. Uživatel potřebuje běžné připojení k internetu a běžný domácí počítač nebo notebook. K HBO GO lze přistupovat i prostřednictvím tabletu nebo mobilu, s operačním systém iOS nebo Android.

Více o značce NETBOX

Značku NETBOX vlastní společnost SMART Comp, a.s., která vznikla v roce 1998. Společnost neustále inovuje, sleduje novinky v oblasti telekomunikačních sítí a poskytuje služby té nejvyšší možné kvality. Její realizační tým vybírá technologie pro infrastrukturu podle toho, jak je prověřena jejich kvalita a spolehlivost ve světovém měřítku (CISCO, Motorola, Dell). Doposud vybudovala více než 100 000 přípojek své optické sítě a je největším tzv. NGA operátorem v České republice. Služby NETBOX jsou dostupné více než 100 školám, úřadům městských částí a dalším subjektů státní správy a samosprávy, nejen na území města Brna, ale i v dalších městech, kde NETBOX působí.