Soitron novým partnerem společnosti Safetica Technologies

Praha, 3. dubna 2014 – Safetica Technologies, česká technologická společnost působící na trhu softwarové ochrany proti únikům dat a hrozbám způsobeným lidským faktorem, oznámila uvedení společnosti Soitron jako nového certifikovaného partnera pro Českou republiku a Slovensko. (TZ)

„Soitron je významným systémovým integrátorem, který působí na evropském trhu. Věříme, že vzájemná spolupráce přinese pozitivní výsledky oběma. Vynikající technická podpora a odborné znalosti o našich produktech v kombinaci s logistickými schopnostmi a způsobem vedení zakázek jsou klíčem ke společnému úspěchu,“ uvedl Jakub Mahdal, ředitel společnosti Safetica Technologies.

„Zabezpečit firemní IT prostředí již dávno neznamená mít jen firewall a antivir. Techniky jako social engineering, nebo jenom špatně nastavená přístupová práva, zvyšují rizika zneužití ze strany třetí osoby i nespokojených zaměstnanců zevnitř firmy. O takovém incidentu se nemusíte vlastně ani dozvědět; vše se totiž jeví stejně jako jindy,“ říká Martin Lohnert, výkonný ředitel společnosti SOITRON. „Proaktivní přístup vyžaduje použití moderních technologií, a tak Safetica perfektně zapadá do koncepce řešení, která nabízíme našim klientům.“

Bezpečnostní software společnosti Safetica Technologies chrání před následky úniků citlivých informací a společnostem zajišťuje komplexní ochranu před lidskými chybami i zlými úmysly. Produkt Safetica 5 byl prestižním časopisem SC Magazin zařazen mezi finalisty v kategorii DLP. Safetica Technologies nabízí své produkty přes své partnery v 50 zemích svět, na 5 kontinentech.

O společnosti Safetica Technologies

Safetica Technologies se specializuje na softwarovou ochranu proti selhání lidského faktoru – zlým úmyslům i škodám z nedbalosti. Vlajkovou lodí společnosti je bezpečnostní software Safetica, první software na světě pro komplexní ochranu společností před lidskými chybami. Safetica chrání před následky úniků citlivých informací a ztrátami spojenými s neefektivně vynaloženými personálními náklady. 

Mezi partnery Safetica Technologies se řadí distributoři globálních antivirových výrobců a zkušení systémoví integrátoři. Produkty společnosti a jejich podpora jsou dostupné ve více než 50 zemích světa na 5 kontinentech.

Pro více informací navštivte internetovou stránku: www.safetica.cz

O společnosti Soitron

SOITRON s.r.o. je součástí evropské společnosti SOITRON Group SE, která dlouhodobě působí na evropském trhu jako systémový integrátor v oblastech IT Infrastructure, Unified Communications, Customer Interaction, Content Management a Security. Už více jak 20 let pomáhá v technickém rozvoji významným společnostem, v České republice například Raiffeisenbank, Kraft Foods ČR, Vodafone, RWE, Olympus Czech Group a PPL CZ.

SOITRON je lídrem v zavádění unikátních technologií a inovativních řešení. Svědčí o tom ocenění jako IT firma roku 2010, Cisco Best Partner of the Year 2012, nebo zařazení mezi „Velkou pětku“ podle Deloitte Technology Fast 50 (2011). V mezinárodní skupině SOITRON Group SE pracuje více jak 600 odborníků, kteří tvoří profesionální týmy v České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Turecku a Bulharsku.