Unicorn Systems dodá řešení Finno Collect pro podporu vymáhání pohledávek v ALD Automotive

Společnost Unicorn Systems vyhrála výběrové řízení na dodávku systému pro řešení vymáhání pohledávek ve společnosti ALD Automotive, která je jedním z největších poskytovatelů operativního leasingu pro osobní a užitkové automobily na českém trhu. (TZ)

Současná poloautomatická evidence vymáhaných případů užívaná společností ALD Automotive v České republice bude nahrazena produktem Finno Collect, který bude integrován do prostředí ALD Automotive. Finno Collect je moderní aplikace společnosti Unicorn Systems umožňující efektivní správu celého procesu pohledávek.

Hlavním přínosem implementace nového řešení pro podporu vymáhání bude zvýšení efektivity celého procesu vymáhání, od okamžiku vzniku případu až po jeho vyřešení. Mezi hlavní moduly implementovaného řešení patří segmentace, plánování, aktualizace a realizace vymáhacích aktivit a dále import a export dat do dalších systémů ALD Automotive.

“Unicorn Systems jsme si vybrali na základě referencí z již realizovaných projektů a produkt Finno Collect nejlépe odpovídá našim potřebám. Věříme, že nám díky svým zkušenostem se zaváděním systémové podpory pro proces vymáhání pomohou zvýšit efektivitu našich současných procesů”, říká Petr Kohout, generální ředitel společnosti ALD Automotive.

“Velmi mě těší, že jsme v ALD Automotive uspěli s produktem Finno Collect. Dokazuje to, že produkty naší společnosti v oblasti finančních služeb si budují silnou pozici na trhu díky vysoké přidané hodnotě, kterou našim klientům poskytují,” dodává Jan Jaroš, Sales Director, Unicorn Systems.

Softwarové řešení pro bankovnictví – Finno

Produktová řada Finno společnosti Unicorn Systems podporuje vybrané business procesy řešené ve finančních institucích. Finno představuje sadu předpřipravených business agend, oborových best practices a technologických komponent variantně založených na hlavních a osvědčených technologiích. Mezi klíčové vlastnosti patří:

  • Jednotný design, logika a pracovní plocha pro všechny produkty rodiny Finno

  • Možnost implementace Finno jako funkčního celku nebo integrace jednotlivých produktů do stávajícího prostředí klienta

  • Možnost postupné rozšiřitelnosti celkového řešení

  • Možnost využití různých technologií podle požadavků klienta

Produkt Finno Collect patří do produktové řady Finno. Jedná se o moderní aplikaci umožňující efektivní správu celého procesu pohledávek, a to od vzniku případu až po jeho vyřešení.

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Máme ty nejlepší reference z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, průmyslu, obchodu i veřejného sektoru. Našimi zákazníky jsou přední a největší firmy. Disponujeme detailními znalostmi z celého spektra podnikatelských odvětví. Rozumíme principům jejich fungování, ale i specifickým potřebám svých zákazníků.

Naše rozsáhlé týmy systematicky vzdělávaných odborníků dokonale ovládají všechny v současnosti obvyklé produktové řady, komponenty, technologie, a proto nemáme v podstatě žádná technologická omezení. Přestože při naší práci uplatňujeme mnoho revolučních myšlenek, vlastní dodávky řešení podléhají osvědčeným kritériím – kvalita, kvantita, termín a cena.

Tato i další tiskové zprávy Unicorn Systems jsou k dispozici na webových stránkách www.unicornsystems.eu.

O ALD Automotive

ALD Automotive je přední světový poskytovatel operativního leasingu pro osobní a užitkové automobily, společnost je součástí silné finanční skupiny Société Générale. V České republice patří ve svém oboru mezi tři největší firmy na trhu. ALD Automotive se zaměřuje na leasingové produkty pro firemní zákazníky bez ohledu na počet vozidel v jejich flotile. Klienty jsou menší živnostníci i velké mezinárodní korporace, o které se společnost stará i na globální úrovni. Tomu odpovídá široká škála produktů, které jsou stavěny na míru individuálním potřebám zákazníků ALD Automotive.

Klíčovým produktem je Full-Service leasing ALL INCLUSIVE, jenž byl již mnohokrát oceněn v prestižních anketách Zlatá Koruna a Fleet Awards. Další služby a produkty společnosti zajišťují klientům ALD Automotive maximální komfort a to včetně pick-up servisu, asistenční služby v případě poruchy i nehody, GPS monitoringu pohybu vozidel pod názvem ALD Car Monitor či on-line reportingu Fleet Monitor. Ve světě působí ALD Automotive Group ve 37 zemích a spravuje více než 1 000 000 vozidel. V České republice pod názvem ALD Automotive provozuje firma svou činnost od roku 2002 a má ve správě přes 15 000 vozidel. Centrála společnosti se nachází v Praze 10, o svoji klientelu pečuje ALD Automotive i ze svých poboček v Brně, Ostravě, Českých Budějovicích, Plzni a Hradci Králové a na Slovensku působí prostřednictvím své organizační složky.

Další informace o společnosti naleznete na www.aldautomotive.cz.