Blesk pořádá pod názvem ASTRODNY unikátní týden ve znamení astrologie

Od dnešního dne, tj. úterý 22. dubna až do středy 30. dubna, probíhá akce s názvem ASTRODNY, kterou pořádá deník Blesk na svých internetových stránkách www.blesk.cz. Po dobu sedmi dnů bude v provozu největší hvězdná on-line poradna, kde se mohou zájemci zeptat na cokoli ohledně budoucnosti těch nejlepších českých astrologů, věštců a numerologů. (TZ)

Ptát se mohou všichni návštěvníci stránek www.blesk.cz prostřednictvím on-line chatu či telefonní linky. Telefonní linka je vhodná spíše pro ty zájemce, kteří preferují krátkou a rychlou odpověď na konkrétní otázku. Hovory na této speciálně zřízené telefonní lince jsou zdarma.  Zájemci se také mohou dotazovat na on-line chatu už od 14 hodin v úterý 22. dubna předního astrologa Milana Gelnera. Akce vrcholí 30. dubna o čarodějnickém sabatu.

Akce ASTRODNY vznikla jako součást nově spuštěného webového portálu www.horoskopy.blesk.cz, který je nejkomplexnějším projektem v oblasti horoskopů v České republice. Nejširší nabídka esoteriky a zábavy na jednom místě v češtině umožňuje čtenářům výběr z několika typů horoskopů a magických předpovědí.

Ringier Axel Springer CZ je multimediální vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tištěné tituly čte aktuálně 3 685 000 z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě a významný podíl dosahuje i na internetu. Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice také virtuální mobilní operátor BLESKmobil a dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media SE, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media SE je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.