Acer Iconia One 7 v různých barevných variantách přináší realistická multimédia

Praha, 29. dubna 2014 ‒ Společnost Acer dnes představila na své akci “A Touch More Connected” v New Yorku nový neuvěřitelně mobilní 7″ tablet Acer Iconia One 7. Díky procesoru Intel® je ideálním snadno přenosným zařízením pro každého, kdo chce zábavu, potěšení, atraktivní design a jedinečnou možnost volby barevného provedení. Příznivá cena z něj činí zajímavou volbu pro rodiny, děti, uživatele, kteří hledají svůj první tablet i pro ty, kdo mají omezený rozpočet. (TZ)

Plynulý chod a realistický obraz

Díky procesoru Intel® Atom™ Z2560 běží na tabletu Acer Iconia One 7 hry i videa hladce a bez zadrhávání. 7″ HD displej s LED podsvícením a technologií IPS¹ má vysoké rozlišení 1 280 × 800 px, se kterým budou všechny hry, webové stránky, e-knihy a fotky jasné a zářivé. Poměr stran displeje 16:10 je ideální pro video, navíc vydrží tablet při přehrávání 720p videa na jedno nabití baterie až 7 hodin. Operačním systémem tohoto tabletu je Android 4.2 (Jelly Bean), který lze upgradovat na Android 4.4 (Kitkat).

Design, se kterým se budete chtít pochlubit

Tablet Acer Iconia One 7 bude k dispozici v široké škále nádherných barevných variant², aby vyhovoval životnímu stylu každého uživatele. Jeho zadní kryt je opatřen sofistikovanou texturou, která mu přidává  na unikátním vzhledu, a zároveň má protiskluzové vlastnosti. Tenký profil Acer Iconia One 7 nemá pozitivní vliv jen na elegantní vzhled, ale přináší také snadné používání tabletu za pomocí jen jedné ruky. Tablet má tloušťku pouhých 8,9 mm a je lehkým mobilním společníkem pro zábavu a komunikaci.

Tablet Acer Iconia One 7 je také vybaven přední a zadní kamerou pro zachycení nejdůležitějších momentů a dvěma reproduktory pro čistší a hlasitější zvuk. Nechybí ani slot pro kartu MicroSD™, která umožňuje značné navýšení kapacity pro uložení a snadné přenášení většího množství souborů. V případě potřeby dalšího úložiště mohou uživatelé využít službu AcerCloud™, s níž si užijí bezproblémové sdílení videí, fotografií, hudby a dokumentů napříč různými zařízeními.

Cena a dostupnost

Tablet Iconia One 7 bude v prodeji od poloviny května za cenu od 3 790,-Kč.

O společnosti Acer

Společnost Acer byla založena v roce 1976 a zabývá se informačními a komunikačními technologiemi. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Ekologicky úsporný dodavatelský řetězec Aceru přináší produkty šetrné k životnímu prostředí – počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranicemi možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 8 000 lidí, je třetí největší firmou na světě vyrábějící notebooky (IDC 2012) a v roce 2012 dosáhly její tržby 14,7 miliard amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.