Canon je hlavní hybnou silou na trhu digitálního tisku

Londýn, 20. května 2014 – Podle posledních průzkumů agentury Infotrends si skupina Canon Commercial Printing Group* již sedmnáctý rok udržuje přední postavení na trhu černobílého kontinuálního tisku v západní Evropě i v USA. (TZ)

Podle zjištění za rok 2013 byla skupina Canon Commercial Printing Group v roce 2013 na prvním místě s podílem 44 % na trhu kontinuálního inkoustového tisku, který odpovídá jejímu závazku věnovat se třem hlavním trhům – transakčnímu a direct mailovému tisku a tisku v oblasti tradiční polygrafie.

„Canon jako jedničku na trhu uvedly dvě třetiny všech pracovníků s rozhodovacími pravomocemi v Evropě. Tato přízeň zákazníků nás ohromuje a bereme ji jako svůj závazek i v budoucnu pokračovat v našem úsilí zůstat na předních místech na trhu,“ uvedl Martin Křikava, Product Business Developer Commercial Printing ze společnosti Canon CZ & SK. „Naše prvotřídní portfolio technologií kontinuálního tisku, které zahrnuje např. řadu Océ Colorstream, ImageStream, JetStream nebo VarioStream, je neustále hlavní silou na trhu vysokorychlostního průmyslového digitálního tisku. Díky těmto technologiím ve spojení se specializovanou servisní sítí a podporou se naši zákazníci mohli posunout v podnikání kupředu, což dokazuje i toto jejich uznání.”

V oblasti transakčního a direct mailového tisku umožňují technologie Canon poskytovatelům tiskových služeb, komerčním tiskárnám a firemním datovým centrům produkovat komplexní dokumenty s proměnnými daty při vysokém objemu plnobarevného tisku a vynikající kvalitě tisku, se zachováním vysoké spolehlivosti i ve špičce a 100 % integrity dat.

Na tradičně polygrafickém trhu mohou zákazníci využít technologie Canon k uspokojení poptávky po menších nákladech knih, brožur, letáků, novin nebo vkládaných příloh s krátkou dobou zpracování a schopností provádět změny i na poslední chvíli. Tyto projekty pak mohou být realizovány ve vysoké kvalitě, za příznivou cenu a kdykoli je třeba.

*Dříve Océ Commercial Printing

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.