Nová pračka se sušičkou od Samsungu: dokonalá péče o prádlo a úspora času v jednom

Do tuzemských ochodů míří nová pračka kombinovaná se sušičkou. Stejně jako u ostatních modelů praček Samsung je samozřejmostí technologie Eco Bubble, digitální invertorový motor se zárukou 10 let a mnoho dalších inovativních funkcí. (TZ)

Praha, 10. června 2014 – Společnost Samsung, přední výrobce a oceňovaný inovátor spotřební elektroniky a domácích spotřebičů, uvádí na český trh novou pračku se sušičkou. Mezi přednosti Samsung WD806U4SAWQ patří mimo jiné energetická úspora a komfortní péče o prádlo i po vyprání, díky které zákazník nebude ztrácet čas zbytečným dosušováním.

Pračka se sušičkou poskytuje celkem 16 režimů (12 pro praní, 4 pro sušení) včetně speciálního programu pro outdoorové oblečení či program pro hygienické ošetření bubnu. Tato novinka je tak vybavena celou řadou inovativních prvků. Funkce Air Wash zbavuje prádlo nepříjemného zápachu a bakterií pomocí horkého vzduchu. S  programem Super Eco Wash lze pro změnu dosáhnout až 70 % úspory energie.

„Bez použití vody a chemických přípravků můžete v krátkém čase osvěžit vaše prádlo. Ohřátý vzduch odstraní z textilií nejen nepříjemný zápach ale také bakterie napřílad z přikrývek a polštářů,“ uvádí Kateřina Holíková, produktová manažerka pro pračky společnosti Samsug Electronics Czech and Slovak

Novinka tak rozšiřuje stávající portfolio praček Samsung vybavených unikátní technologií Eco Bubble. Již od samotného začátku cyklu vytváří smíchání vody, pracího prostředku a následného vstřikování vzduchu bohatý pěnový polštář. Takto vzniklá aktivní pěna proniká do tkanin mnohem rychleji, hlouběji a rovnoměrněji, takže zaručuje perfektní vyprání i na nízké teploty.

Pračka se může také pochlubit vylepšeným diamantovým bubnem, který je uzpůsoben tak, aby i nejjemnější textilie byly vyprány šetrně a bez poškození. Zákazníci jistě ocení i jednoduché ovládání pračky pomocí přehledného a velkého GLED displeje a komfortních dotykových tlačítek.

Redukci hluku a vibrace, stejně jako vyšší efektivitu a dlouhou výdrž. zajišťuje pračce digitální invertorový motor. Využívá permanentní magnety pro tišší a výkonnější provoz a vzhledem k tomu, že nedochází k obrušování uhlíků, má i delší životnost. Právě proto si společnost Samsung může dovolit poskytovat na motor 10letou záruku.

Doporučená maloobchodní cena pračky se sušičkou Samsung WD806U4SAWQ je 21 990 Kč včetně DPH.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácíchspotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 286 000 lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivtewww.samsung.com.