Rozšiřte svou bezdrátovou síť pomocí FRITZ!WLAN Repeater 450E

Společnost AVM GmbH již řadu let zákazníkům nabízí ucelenou sadu osvědčených koncových zařízení AVM Fritz! pro širokopásmový přístup k Internetu, drátová i bezdrátová data, hlas a televizi. (TZ)

Jednou z velmi užitečných funkcí koncových zařízení AVM je možnost vytvořit si bezdrátovou síť WLAN Wi-Fi  pro domácnost či menší firmy a organizace. Zvláště díky prudce rostoucí oblibě tabletů je možnost kvalitní a rychlé Wi-Fi konektivity velmi důležitá. V řadě případů však dosah jednoho WLAN přístupového bodu nepostačuje a vyvstává tak potřeba zvýšit pokrytí bezdrátové sítě případně bezdrátově propojit více lokálních sítí.

Právě k tomuto účelu slouží AVM FRITZ!WLAN Repeater, který je nyní dostupný v nejnovější verzi FRITZ!WLAN Repeater 450E. Zařízení podporuje standard Wireless N pro pásmo 2.4 GHz a díky tomu umožňuje bezdrátový přenos dat s rychlostí až 450 Mbit/s. K dispozici je rovněž Gigabit LAN port pro alternativní přímé připojení ethernetovým kabelem.

AVM  FRITZ!WLAN Repeater 450E je primárně určen jako doplňkové zařízení k produktům řady AVM FRITZ!Box, ale může spolupracovat s libovolným WLAN routerem 802.11n/g/b.

K bezdrátovému připojení koncových zařízení vybavených USB portem je možné využít WiFi klienta AVM FRITZ!WLAN USB, který podporuje standardy 802.11abgn.

U všech zařízení AVM kladen je mimořádný důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem pohodlně využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM Fritz!.

Více informací o koncových broadband zařízeních řady AVM Fritz! můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-kategorie-koncova-zarizeni-avm-pro-broadband-pripojeni-k-internetu.htm

Distributorem zařízení AVM pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.