ZyXEL pro své registrované partnery připravil unikátní balíček výhod

Společnost ZyXEL Communications, přední dodavatel síťových a komunikačních řešení a zařízení, připravil pro své registrované partnery unikátní balíček výhod týkající se Wireless portfolia a podpory resellerských projektů. Najdete v něm vše potřebné pro moderní a spolehlivou WiFi síť malých i středních podniků, technickou podporu i potřebné znalosti, které máte možnost získat formou certifikačních školení, online webinářů nebo workshopů. (TZ)

Balíček výhod obsahuje:

Kompletní portfolio s doživotní zárukou – ZyXEL nabízí ucelenou řadu prvků pro kompletní WiFi infrastrukturu od standallone Access Pointů až po komplexní controllery řady NXC s nadstandardní doživotní zárukou.

Sleva 50 % na první AP – Při nákupu Access Pointů ZyXEL získáte na první kus 50% slevu. Tuto slevu lze uplatnit i na nejnovější AP NWA1123-AC.

Sleva 20 % v rámci NFR – V rámci programu NFR (not for resale) nabízíme našim registrovaným partnerům 5ks AP řady NWA s 20% slevou.

 

SLEVA 20 % na projekty + zápůjčky ZDARMA – Registrovaný partner získá až 20% slevu na svůj projekt postavený na ZyXEL prvcích a produkty si může bezplatně vyzkoušet.

\Bufferzyxel!JOBSZy16108MP_7 výhod WiFi ZyXELCZ560x300_7_Zyxel_Goals_CZ.jpg

Sleva 50 % na certifikační školení – Dvoudenní školení Wireless LAN v hodnotě 200€ nyní nabízíme s 50% slevou a v rámci kurzu Level 1 navíc obdržíte 100€ voucher na nákup produktů řady NWA a NXC.

ZDARMA offline návrh sítě – Pošlete nám plán budovy a my Vám vypracujeme profesionální signálovou mapu s návrhem na optimální počet a umístění AP tak, aby byl WiFi signál skutečně všude.

ZDARMA webináře a workshopy – Během roku organizujeme praktické workshopy s WiFi tematikou v Praze a Brně. Vzdělávat se však můžete také z pohodlí své kanceláře připojením na on-line webináře.

O společnosti ZyXEL Communications

Společnost ZyXEL Communications Corp., založená v roce 1989, je přední světová společnost v oboru síťových technologií, která nabízí inovativní a spolehlivá internetová řešení. Jako jeden z prvních výrobců modemů prošel ZyXEL řadou transformací v rychle se vyvíjejícím odvětví sítí. V současnosti je ZyXEL jednou z mála společností na světě, které dokáží nabídnout kompletní síťová řešení telekomunikačním operátorům, malým až středním podnikům i uživatelům v digitální domácnosti, a to v široké škále implementačních scénářů. K řešením pro telekomunikační společnosti patří zařízení pro ústředny (COE), zařízení v objektu zákazníka (CPE), síťová zařízení pro drátový i bezdrátový přístup či páteřní switche. Řešení pro malé a střední podniky i pro velké společnosti zahrnují unifikované bezpečnostní brány, LAN switche, WLAN a IP telefonii. K řešením pro digitální domácnost patří zařízení pro připojení k síti a multimediální řešení.