Nechte se oslnit zářivými barvami Samsung GALAXY Tab S

Praha 13. června 2014 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., představuje GALAXY Tab S, dosud nejtenčí a nejlehčí tablet ve svém portfoliu. Tento tablet s displejem Super AMOLED kombinuje nejvyspělejší zobrazovací technologii s celou řadou prémiového obsahu pro bezkonkurenční zážitek. Nabízí také rozšířené funkce pro snadný multitasking. To vše je elegantně skryté ve stylovém a praktickém designu. (TZ)

„Tablet se stává oblíbeným osobním přístrojem pro sledování multimediálního obsahu, takže kvalita zobrazení je jeho klíčovou vlastností. S uvedením GALAXY Tab S nastavuje Samsung pomyslnou laťku v rámci celého mobilního průmyslu ještě výš. Poskytuje spotřebitelům vizuální a zábavný zážitek, který vnáší barvy do života,“ uvedl JK Shin, prezident a generální ředitel IT a mobilní divize společnosti Samsung Electronics.

 Barvy se rozzáří na nejlepším mobilním displeji na trhu

Samsung GALAXY Tab S ztělesňuje budoucí vývoj v oblasti mobilní zobrazovací technologie. Jeho špičkový WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED displej poskytuje více než 90 % barevného pokrytí Adobe RGB, takže vyjadřuje více barev než kdykoli předtím. Současně má nadstandardní kontrastní poměr 100 000:1, který dodává hlubší a realističtější obraz díky ještě tmavší černé a zářivější bílé.

Novinka je navíc vybavena zobrazovacími technologiemi společnosti Samsung, které jdou nad rámec specifikací hardwaru. Například Adaptive Display zajišťuje nejlepší vizuální zážitek kdekoliv a kdykoliv pomocí chytrého nastavení gama, sytosti a ostrosti na základě zobrazené aplikace, teploty barev okolního prostředí a okolního osvětlení.

Přednastavené profesionální režimy AMOLED Kino a AMOLED Fotografie dále umožňují uživatelům ručně upravit nastavení zobrazení, čímž docílí světlých, dynamických výsledků jak pro video, tak pro fotografie.

Uživatelé si mohou plně vychutnat obsah na GALAXY Tab S i za jasného slunečního světla. Díky pokročilé technologii pro venkovní užívání je obrazovka jasnější a přirozenější, takže umožňuje bezproblémové prohlížení obsahu.

Jelikož technologie Super AMOLED nevyžaduje podsvícení, je spotřeba energie displeje Samsung GALAXY Tab S nižší než u srovnatelných LCD displejů. Současně vyniká snadno přenosným designem. Modely mají elegantní profil o rozměru 6,6 mm a váží pouhých 294 g (8,4 palce), resp. 465 g (10,5 palce)*. Díky delší výdrži baterie a režimu pro maximální úsporu energie si majitelé GALAXY Tab S užijí hodiny zábavy, aniž by se museli starat o dobíjení.

* Hmotnost zařízení je měřena u GALAXY Tab S 8,4 palce a 10,5 palce ve verzi WiFi.

 Prémiový obsah jako dárek

Samsung GALAXY Tab S je určený pro zábavu i pro práci, a tak je dodávaný s rozmanitým obsahem:

  • Kick je nová fotbalová aplikace, která slibuje revoluci ve způsobu, jakým evropští fanoušci přistupují k této krásné hře. Poskytuje podrobná a vizuálně atraktivní sportovní data v reálném čase, ve chvíli, kdy se zápasy hrají, a tak přináší jedinečný fotbalový zážitek. Uživatelé jsou informováni o všech novinkách a akcích, jakmile se stanou, takže mají kompletní zprávy před, během a po každém zápase.

  • Evropští zákazníci si mohou také vychutnat optimalizované hry od předních vývojářů včetně hlavních titulů jako Fruit Ninja, Cristiano Ronaldo Footy a Doctor Who: Legacy v hodnotě více než 50 euro. Tyto hry byly vybrané proto, aby ještě více zdůraznily výjimečnost displeje Super AMOLED.

  • GALAXY Gifts1: Samsung se spojil s více než 30 předními světovými i lokálními poskytovateli mobilního obsahu a služeb. Nabízí tak majitelům GALAXY Tab S jedinečné zážitky doma, v práci i na cestách prostřednictvím prémiového obsahu a služeb ze širokého spektra odvětví. Nabídku Galaxy Gifts zákazníci naleznou ve stejnojmenném widgetu anebo přímo jako kategorii v obchodě Samsung Apps.

    • Wooky: v rámci této aplikace pro čtení elektronických knih a časopisů získají zákazníci půlroční předplatné elektronických verzí časopisů Esquire a Dolce Vita ve vysokém rozlišení.

    • Ivio: online videopůjčovna, která bude na platformě Android dostupná exkluzivně pouze na přístrojích Samsung a pro majitele tabletů Tab S nabídne tříměsíční prémiový účet zdarma.

    • Deník Sport, Deník Blesk: elektronické verze populárních deníků s ročním předplatným zdarma.

    • Týdeník Reflex: elektronická verze společenského magazínu se šetiměsíčním předplatným zdarma.

    • Díky partnerství společností Samsung a Marvel budou mít uživatelé GALAXY Tab S přístup k více než 15 000 komiksů Marvel po dobu 3 měsíců ode dne přihlášení k neomezenému bezplatnému členství v aplikaci Marvel Unlimited.

  • Samsung také spolupracuje s Google Play − online digitálním obchodem Google, který nabízí aplikace, hry, hudbu, filmy, knihy a časopisy. Společně přichystali pro uživatele GALAXY Tab S v České republice například celou řada elektronických knih a časopisů od předních vydavatelů přes widgety My Library;

Stylové a praktické doplňky

Také pro GALAXY Tab S bude Samsung nabízet výběr z několika módních a praktických doplňků. Polohovací pouzdro Book Cover se přizpůsobí třem různým úhlům pohledu, takže umožňuje zaujmout co nejpohodlnější pozici při sledování videa, čtení nebo psaní. Pro uživatele, kteří hledají stejnou ochranu zařízení jako v případě pouzdra Book Cover, ale chtějí štíhlejší provedení, nabízí Samsung pouzdro Simple, které tabletu perfektně padne a je především velmi lehké. Speciálně pro GALAXY Tab S je také navrženo nové, ergonomicky tvarované pouzdro s ultratenkou Bluetooth klávesnicí. Pro lepší ochranu je uchycená přezkou.

Funkce, které umožňují dělat více věcí najednou

Samsung GALAXY Tab S nabízí bezkonkurenční řadu vylepšených funkcí produktivity a zabezpečení, které poskytují uživatelům možnost vykonávat více věcí najednou snadno a bezpečně. Uživatelé mohou kdekoli doma volat a přijímat hovory ze svého telefonu přímo přes GALAXY Tab S bez ohledu na to, kde se jejich telefon s aktivovanou funkcí Přesměrování hovorů přes SideSync 3.0 přesně nachází.

Tablet GALAXY Tab S umožňuje skutečný multitasking, takže lze surfovat na webu, sledovat videa, sdílet obsah a současně telefonovat, aniž by bylo nutné některou činnost ukončit. Prostřednictvím Quick Connect tablet rychle najde okolní zařízení a propojí se s ním, což je ideální pro snadné sdílení obsahu. Tyto funkce jsou k dispozici v obou verzích WiFi i LTE.

Mezi další užitečné funkce patří režim Více uživatelů, který umožňuje vytvářet si vlastní osobní optimalizovaný profil, nebo také bezpečný a pohodlný přístup přes zabudovanou čtečku otisků prstů a speciálně navržený režim Kids s vlastní rozhraním a aplikacemi uzpůsobenými pro děti.

Tablet Samsung GALAXY Tab S bude dostupný v různých verzích podle možnosti připojení: WiFi nebo WiFi/LTE. K dispozici bude s kapacitou 16/32GB* (v ČR jen 16 GB) + MicroSD (až 128 GB). Uživatelé si mohou vybrat mezi modely 10,5 palce a 8,4 palce v bronzové nebo bílé barvě.

Na českém trhu bude GALAXY Tab S dostupný v červenci 2014 za následující doporučené maloobchodní ceny:

  • Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi – 11 799 Kč s DPH

  • Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi/LTE – 14 599 Kč s DPH

  • Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi – 14 599 Kč s DPH

  • Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi/LTE – 17 499 Kč s DPH

Pro více informací navštivte www.samsungmobilepress.com

Technické specifikace Samsung GALAXY Tab S 8.4

Kategorie

Specifikace

Sítě

LTE: 800/ 900/ 1800/ 2600+850/ 2100

3G: 850/ 900/ 1900/ 2100

2G: 850/ 900/ 1800/ 1900

Procesor

Exynos 5 Octa (čtyřjádrový 1,9 GHz +čtyřjádrový 1,3 GHz) – WiFi, nebo čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 800 2,3 GHz* – WiFi/LTE

Displej

8,4” 2560×1600 (WQXGA) Super AMOLED

OS

Android Kitkat (4.4)

Fotoaparát / Blesk

8 Mpix w/ LED Flash + 2,1 Mpix Full HD

Video

H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1, WMV7, WMV8, VP8

Nahrávání: FHD(1920 x 1080) @ 30fps

Přehrávání: WQHD (2560×1440) @ 30fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC

Služby / Aplikace

Professional pack, Více uživatelů, Sidesync 3.0, Gear & Gear Fit manager

Aplikace zdarma ke stažení

Group Play, S-Note, S Překladač, Samsung Link, Scrapbook, Story Album, Video Editor,

Gear Manager, Gear Fit Manager, Samsung Smart Switch, Samsung Level,

E-meeting, režim Kids, Kids Piano (Ding Dong Tap), S-Console, Hanshow, Hancell, Hanwrite

Služby Google Mobile

Chrome, Gmail, Google Search, Maps, Play Store, Voice Search, YouTube, Google+, Hangouts, Play books, Play Games, Play Newsstand, Play Movies&TV, Play Music, Drive, Google setting, Photos

Konektivita

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0, IrLED

GPS

GPS, GLONASS, Beidou (není dostupný v USA a Kanadě)

Senzory

Akcelerometr, snímač otisků prstů, gyrosnímač, geomagnetický snímač, Hallův snímač, RGB snímač

*Snímač přiblížení (pouze LTE verze)

Paměť

3 GB (RAM) + interní paměť 16/32 GB

microSD až 128 GB

Rozměry / Váha

125,6 x 212,8 x 6,6 mm, 294 g (WiFi) / 298 g (LTE)

Baterie

4 900 mAh

 

Technické specifikace Samsung GALAXY Tab S 10.5

Kategorie

Specifikace

Sítě

LTE: 800/ 900/ 1800/ 2600+850/ 2100

3G: 850/ 900/ 1900/ 2100

2G: 850/ 900/ 1800/ 1900

Procesor

Exynos 5 Octa (čtyřjádrový 1.9 GHz +čtyřjádrový 1.3 GHz) – WiFi, nebo čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 800 2.3 GHz* – WiFi/LTE

Displej

10,5” 2560×1600 (WQXGA) Super AMOLED

OS

Android 4.4 (Kitkat)

Fotoaparát / Blesk

8 Mpix w/ Flash LED + 2,1 Mpix Full HD

Video

H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1, WMV7, WMV8, VP8

Nahrávání: FHD(1920 x 1080) @ 30fps

Přehrávání: WQHD (2560×1440) @ 30fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC

Služby / Aplikace

Professional pack, Více uživatelů, Sidesync 3.0, Gear & Gear Fit manager

Aplikace zdarma ke stažení

Group Play, S-Note, S Překladač, Samsung Link, Scrapbook, Story Album, Video Editor,

Gear Manager, Gear Fit Manager, Samsung Smart Switch, Samsung Level, E-meeting, režim Kids, Kids Piano (Ding Dong Tap), S-Console, Hanshow, Hancell, Hanwrite

Služby Google Mobile

Chrome, Gmail, Google Search, Maps, Play Store, Voice Search, YouTube, Google+, Hangouts, Play books, Play Games, Play Newsstand, Play Movies&TV, Play Music, Drive, Google setting, Photos

Konektivita

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0, IrLED

GPS

GPS, GLONASS, Beidou (není dostupný v USA a Kanadě)

Senzory

Akcelerometr, snímač otisků prstů, gyrosnímač, geomagnetický snímač, Hallův snímač, RGB snímač

Paměť

3 GB (RAM) + interní paměť 16/32 GB

microSD až 128 GB

Rozměry / Váha

247,3 x 177,3 x 6,6 mm, 465 g (WiFi) / 467 g (LTE)

Baterie

7 900 mAh

* Výše uvedené služby nemusejí být k dispozici ve všech oblastech a funkce závisí na konkrétní oblasti.

Také poskytovatel služeb může kdykoliv změnit název a/nebo hodnotu aplikace.

* Procesor se může lišit v závislosti na regionu nebo provozovateli.

** Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace o produktu uvedené v tomto dokumentu, včetně, ale nikoli výhradně, výhod, designu, ceny, komponentů, výkonu, dostupnosti a vlastností výrobku mohou být změněny bez předchozího upozornění.

 

1 GALAXY Gifts:

 

Služba

Nabídka

Asphalt 8

Auto balíček (hodnota 20 dolarů)

Bitcasa

3měsíční předplatné úložného prostoru o velikosti 1 TB

Bloomberg Businessweek+

12měsíční zkušební předplatné

Box

50 GB po dobu 6 měsíců

Blesk

roční předplatné el. verze deníku zdarma

Blurb

Kupón na 5 dolarů v rámci aplikace Story Album (Fotopříběh)

Cisco WebEX Meetings

6měsíční bezplatné předplatné a neomezené schůzky

Colossatron

Stažení hry zdarma a 60 Power Orbs (hodnota 5,99 dolarů)

Conde Nast Magazines

Zdarma zvláštní vydání Vogue, GQ a další

Cut the Rope 2

Zdarma kredit do hry (v hodnotě 15 dolarů)

Deník Sport

roční předplatné el. verze deníku zdarma

Dropbox

50 GB po dobu 2 let (100 GB za 99 dolarů/rok)

Easilydo

6měsíční zkušební předplatné

Evernote

Služba Premium Service na 1 rok

Family Guy

Premium kredit do hry (hodnota 15 dolarů)

Fruit Ninja

Stažení hry zdarma a 10 000 Starfruits (v hodnotě 5,99 dolarů)

Hancom Office

Dokumenty on-the-go pro Android

Ivio

online videotéka s tříměsíčním prémiovým účtem zdarma

Learn English – Voxy

3měsíční zkušební kurzu Premium English Training Course

LinkedIn

LinkedIn Premium – Business účet na 3 měsíce

LIVESPORT.TV*

6měsíční zkušební předplatné

Marvel Unlimited

3měsíční zkušební předplatné digitálních komiksů Marvel Unlimited

Pocket

6měsíční zkušební prémiové předplatné

Prima

archiv FTV Prima s HD obsahem exkluzivně pro Samsung

Real Player Cloud

6měsíční zkušební verze 100GB „Zlatého“ členství

Remote PC

Zkušební předplatné na 2 roky

The Economist

6měsíční zkušební předplatné

The Wall Street Journal

6měsíční zkušební předplatné

The Washington Post

6měsíční zkušební předplatné

The New York Times

Zkušební digitální předplatné na 12 týdnů

Týdeník Reflex

půlroční předplatné el. verze časopisu zdarma

Wooky

půlroční předplatné el. verze časopisu Esquire a Dolce Vita zdarma

Workout Trainer

6měsíční zkušební verze prémiové služby

Upozornění: Výše uvedené služby a aplikace nemusejí být k dispozici ve všech oblastech a funkce závisí na konkrétní oblasti, případně operátorovi. P oskytovatel služeb může kdykoliv změnit název a/nebo hodnotu aplikace.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 286 000 lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.