Nové bezpečnostní kamery KGUARD co vidí i v mlze

V Brně 21.7.2014 – Společnost KGUARD uvádí na trh nové kamery VW123E a HW128H, které jsou vhodné zejména pro sledovaní parkovacích prostor a jsou navrženy tak, aby bezchybně sledovali právě zaměřenou oblast snímání s ohledem na specifické potřeby daného prostředí. (TZ)

Pečlivě zpracovaná a odolná konstrukce obou modelů umožňuje jejich instalaci jak ve venkovních tak i vnitřních prostorech a jsou vybavené nočním viděním do vzdálenosti až 35m.

Mezi speciální vlastnosti nových modelů patří u kamery VW123E schopnost kompenzace dálkových světel. Díky této jedinečné funkci je kamera schopna vykompenzovat ostré světlo od přijíždějícího vozu a tak zaznamenat detaily jako je dokonce SPZ.

Tato funkce je velice důležitá právě na parkovištích nebo vjezdech do garáží, kde dříve z důvodu absence této technologie nebylo možné identifikovat například viníka nehody, který ujel. Další z funkcí je vidění v mlze, kdy kamera vyčistí obraz a tak jsou objekty viditelné i za takto zhoršené viditelnosti.

Kamera HW128H j vybavena pětinásobným digitálním zoomem který je možné ovládat pomocí UTC kontroléru, který je dodáván spolu s kamerami a připojuje se právě mezi kameru a DVR. Díky tomu je možné si kdykoliv přiblížit sledovanou oblast a zaměřit se na detail.

Zorný úhlem 25°-80° v závislosti na optickém přiblížení nabízí kamera VW123E a 40° kamera VW128H. Obě kamery nabízí stejně vysoké rozlišení 1000TVL

Specifikace:

VW123E

VW128H

Rozlišení

1000TVL

1000TVL

Noční vidění

35m

35m

Objektiv

2,8-12mm

6mm

Provozní teplota

-10°C – 50°C

-10°C – 50°C

Vodotěsné provedení

ANO

ANO

Pozorovací úhel

25°-80°

40°

Optický zoom

ANO

NE

Podpora UTC

ANO

ANO

Rozměry

273x97x95mm

175x75x65mm

Vnější materiál

Hliník

Hliník

Kompenzace protisvětla

ANO

NE

Více informací: www.kguardsecurity.com

O společnosti KGUARD Security

Společnost  KGUARD Security byla založena v roce 2003 a je dceřinou společností KWorld Computer Group, přední společnosti v celosvětovém digitálním průmyslu se sídlem v Taipei na Tchaj-wanu a silným inovativním R&D týmem. Špičkové zabezpečovací výrobky KGUARD jsou dobře přijímány zákazníky ve více než 60 zemích světa. Nabízí širokou škálu video sledovacích zařízení, jako například DIY domácí bezpečnostní ComboKit, samostatné DVR, CCTV kamery, ostatní pozorovací software a unikátní KView Sérii pro dálkové monitorování. S jedinečným zaměřením na kompatibilitu a stabilitu produktu dosáhl KGUARD obrovský úspěch v USA, Evropě, Středním Východě, Africe, Latinské Americe, Austrálii a jihovýchodní Asii.