Nová A4 multifunkční zařízení Kyocera ECOSYS pomáhají zvýšit produktivitu

Společnost Kyocera Document Solutions, přední dodavatel tiskových zařízení a řešení pro práci s dokumenty, představuje novou řadu šesti černobílých multifunkčních zařízení formátu A4 Kyocera ECOSYS. S rychlostí tisku 40 až 60 stran za minutu nabízí mnoho užitečných funkcí, které pomáhají pracovníkům jednoduše a úsporně tisknout. Maximální vstupní kapacita 2600 stran až ze šesti různých zdrojů pomáhá zajistit nepřetržitý tisk a kopírování. Integrované funkce komprese dokumentů zjednodušují jejich digitalizaci. (TZ)

Zařízení disponují oboustranným podavačem originálů na 75 listů, který skenuje rychlostí až 40 stran za minutu. To usnadňuje práci s velkými objemy kopírování a skenování. Díky funkci oboustranného skenování formátu A6 je ideální pro použití ve zdravotnictví nebo finančním sektoru.

Snadné použití a optimalizace workflow s HyPAS™

Kyocera Document Solutions vyvinula otevřenou softwarovou platformu, která umožňuje konsolidaci vícestupňových procesů do „single-click“ operací. Tím se zjednodušuje provoz zařízení a zvyšuje produktivita zaměstnanců. Tato platforma se nazývá HyPAS™(Hybrid Platform for Advanced Solutions) a kombinuje Javu a technologie webových služeb.

Čtyři zařízení z nové řady A4 multifunkcí Kyocera ECOSYS M3040idn, M3540idn, M3550idn a M3560idn, jsou technologií HyPAS™ vybaveny, a tak mohou organizace využívat celou řadu existujících HyPAS™ aplikací Jednou z dostupných HyPAS™ aplikací je řešení zabezpečeného tisku MyQ, které se díky této platformě může ovládat přes barevný dotykový panel stroje.  MyQ umožňuje firmám sledovat a kontrolovat výstup dokumentů a ušetřit na tiskových nákladech. Zároveň zajišťuje ochranu důvěrnosti tištěných dat, snadné přepínání mezi různými panely jazyků a optimalizaci oběhu skenovaných a faxových dokumentů. *

Maki Nagao, produktová manažerka společnosti Kyocera Document Solutions Europe, říká: „Těchto 6 nových multifunkcí založených na konceptu ECOSYS  pomáhá kancelářím zůstat produktivní a snížit výstupní náklady na tisk dokumentů ve své třídě“.

Snížení spotřeby elektrické energie až o 43%

Multifunkce byly vyvinuty a navrženy tak, aby splnily požadavky akreditace „New Blue Angel (RAL-UZ 171)“ a „Energy Star 2.0“. Celková TEC (Typical Energy Consumption) ** – spotřeba energie –  u těchto multifunkcí byla snížena až o 43 % ve srovnání se svými předchůdci. Díky využítí komponentů s dlouhou životností vykazuje toto zařízení mimořádnou spolehlivost a poskytuje neuvěřitelně nízké náklady na černobílý tisk v rozmezí 0,15Kč – 0,22 Kč / čb A4***  při zachování minimálního dopadu na životní prostředí.

* Použití aplikace HyPAS na ECOSYS M3040idn / M3540idn / M3550idn / M3560idn vyžaduje  SD kartu.

 ** TEC znamená Typická spotřeba energie a je vyjádřena v kWh za týden.

*** Orientační údaj bez DPH zahrnující všechny náklady na čb. tisk při 5% pokrytí

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.