Unicorn Systems otevřel pobočku v Nizozemí

Společnost Unicorn Systems otevřela zahraniční pobočku v nizozemském Arnhemu. Slavnostní otevření proběhlo 10. září 2014 za přítomnosti Jaroslava Horáka, českého velvyslance v Nizozemí, zástupců klientů, nizozemské samosprávy a managementu společnosti. (TZ)

Unicorn Systems realizuje v Nizozemí několik rozsáhlých IT projektů zejména v oblasti energetiky. Mezi jeho největší klienty patří energetická společnost TenneT, BritNed a APX-ENDEX. Pobočka Unicorn Systems v Nizozemí se postupně rozšíří a zaměstná až 30 seniorních ICT specialistů, kteří zajistí bezproblémovou realizaci IT projektů v západní Evropě ve spolupráci s vývojovými centry Unicorn Systems v České republice, na Slovensku a na Ukrajině. Vedle oblasti energetiky a utilit hodlá společnost Unicorn Systems prostřednictvím pobočky v Nizozemsku realizovat také IT projekty pro banky a pojišťovny.

Unicorn Systems díky 5 vývojovým centrům v České republice a dalším dvěma na Slovensku a na Ukrajině úspěšně realizuje projekty po celé Evropě. Nově otevřená pobočka v Nizozemí je díky své geografické pozici ideální možnost, jak být klientům v západní Evropě co nejblíže a moci promptně reagovat na jejich požadavky.

Jan Konrád, International Services Director, Unicorn Systems, se netají většími ambicemi: „Pobočka v Nizozemí je první pobočkou Unicorn Systems v západní Evropě. Do budoucna chceme síť poboček významně rozšířit, abychom byli ve všech evropských regionech schopni poskytnout svým klientům lokální podporu, zefektivnit realizaci projektů a zintenzivnit obchodní aktivity.“

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Máme ty nejlepší reference z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, průmyslu, obchodu i veřejného sektoru. Našimi zákazníky jsou přední a největší firmy. Disponujeme detailními znalostmi z celého spektra podnikatelských odvětví. Rozumíme principům jejich fungování, ale i specifickým potřebám svých zákazníků.

Naše rozsáhlé týmy systematicky vzdělávaných odborníků dokonale ovládají všechny v současnosti obvyklé produktové řady, komponenty, technologie, a proto nemáme v podstatě žádná technologická omezení. Přestože při naší práci uplatňujeme mnoho revolučních myšlenek, vlastní dodávky řešení podléhají osvědčeným kritériím – kvalita, kvantita, termín a cena.

Tato i další tiskové zprávy Unicorn Systems jsou k dispozici na webových stránkách www.unicornsystems.eu.