VMware oznámil všeobecnou dostupnost svých nových řešení pro vybudování, správu a ochranu softwarově definovaných datových center

K nově dostupným produktům patří VMware NSX 6.1, VMware vCenter Site Recovery Manager 5.8, VMware vCloud Suite 5.8, VMware vRealize Operations Insight, VMware vRealize Suite 6, VMware vSphere Data Protection Advanced 5.8 a VMware vSphere Remote Office Branch Office (TZ)

Praha/Palo Alto, 23. září 2014 – Společnost VMware, Inc., globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, oznámila všeobecnou dostupnost svých produktů VMware NSX 6.1, VMware vCenter Site Recovery Manager 5.8,  VMware vCloud Suite 5.8, VMware vRealize Operations Insight,  VMware vRealize Suite 6 a VMware vSphere Data Protection Advanced 5.8, které pomáhají firmám vybudovat, spravovat a chránit prostředí softwarově definovaných datových center. Navíc VMware oznámil i dostupnost řešení VMware vSphere Remote Office Branch Office.

VMware vylepšil funkce následujících řešení ze svého nejkompletnějšího produktového portfolia pro implementaci a provoz softwarově definovaného datového centra:

  • VMware NSX 6.1 pomáhá zlepšit bezpečnost, škálovatelnost a výkon softwarově definovaného datového centra a hybridního cloudu. Aktualizovaná verze obsahuje řadu nových funkcí, jako je například pokročilá mikrosegmentace sítě, škálovatelné NSX Edge (ECMP směrování), rozšiřující funkce pro integraci VMware vCloud Automation Center 6.1 a lepší konektivita pro hybridní cloud. Díky VMware NSX mohou zákazníci zavést samoobslužné IT, a zároveň získají ekonomicky i provozně vyhovující způsob nasazení mikrosegmentace sítí pro přeměnu bezpečnostní architektury datového centra. Více informací o VMware NSX a mikrosegmentaci naleznete zde.

  • VMware vCloud Suite 5.8 je novou verzí integrovaného řešení pro vybudování a správu privátních cloudů VMware vSphere založených na architektuře softwarově definovaného datového centra. Umožní organizacím dosáhnout požadovaných výsledků v oblasti efektivity, kontroly a pružnosti. Sada nabídne rozšířené funkce pro provisioning na základě zásad, který umožní zákazníkům prostřednictvím VMware vCenter Site Recovery Manager 5.8 přidat ke svým aplikacím a infrastruktuře služby pro zotavení po havárii, ale i rozšířené služby pro sítě a bezpečnost. Více informací naleznete zde.

  • VMware vRealize Operations Insight je nově integrované řešení v rámci VMware vSphere with Operations Management určené pro správu výkonu, optimalizaci kapacity a analýzu logů v reálném čase. Více informací naleznete zde.

  • VMware vRealize Suite 6 je nová platforma pro správu cloudu, která kombinuje funkce stávajících řešení VMware pro automatizaci, provoz a správu cloudu do jedné nabídky. Pokročilá řídící platforma byla vyvinuta pro správu různorodých prostředí a hybridních cloudů umožňuje IT poskytovat infrastrukturu a aplikace v požadovaném čase a zároveň s veškerou potřebnou kontrolou. Sada byla rozšířena o dodatečné funkce pro automatizaci, jednodušší nasazení a správu různorodých aplikací pro lepší uživatelský zážitek. Více informací naleznete zde.

  • VMware vSphere Data Protection Advanced 5.8 rozšiřuje podporu pro kritické podnikové aplikace, nabízí funkce pro lepší replikaci i možnost osobního nastavení proxy serverů a zálohování na ochranu prostředí VMware vSphere. Více informací naleznete zde.

  • VMware vSphere Remote Office Branch Office je nové řešení využívající VMware vSphere 5.5 Update 2, které umožňuje organizacím s více pobočkami využít výhody virtualizace pro rychlý provisioning serverů, minimalizaci odchylek při nastavení hostu a rozšířený dohled nad dodržováním pravidel. Více informací naleznete zde.

Zákazníci, partneři a další zájemci mohou vyzkoušet některá z nově nabízených řešení, ale i stávající produkty, prostřednictvím nástroje VMware Hands-on Labs Online (přístup na základě registrace).

 

Dodatečné zdroje (v angličtině)

O VMware
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 5,21 miliardy USD v roce 2013 má VMware více než 500 tisíc zákazníků a 75 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.