Služba UpDate: Vždy ten nejnovější telefon z řady? Žádný problém!

Praha, 1. 9. 2014. Na český trh přichází UpDate – unikátní služba, která svým klientům umožní mít stále tu nejaktuálnější verzi mobilu, tabletu nebo notebooku. V rámci služby UpDate si mohou své oblíbené zařízení vyměnit každých 12 nebo 18 měsíců, a to rychle, pohodlně a levně. Službu, která je realizována ve spolupráci se společností HomeCredit, si zákazník může sjednat už nyní v prodejnách Mobil Pohotovost a iStyle. (TZ)

Jak UpDate funguje

Služba nabízí hardware na splátky, bez navýšení, s pojištěním a možností obměny po roce či osmnácti měsících.

Zákazník si v prodejně Mobil Pohotovost nebo iStyle vybere například nový telefon. Hotově nezaplatí ani korunu. Zvolí si, zda chce nový telefon každých 12, nebo 18 měsíců. Pokud mu vyhovuje 12 měsíců, cenu rozdělíme na 20 měsíčních splátek a k ní přibalíme službu UpDate. V případě 18 měsíců cenu zařízení rozdělíme na 24 splátek a opět k ní přibalíme službu UpDate. Tato služba zákazníkovi zaručí, že až svůj telefon po 12 / 18 měsících vrátí, poskytovatel služby za něj doplatí zbývající splátky a on si může na základě nové smlouvy vybrat telefon nový.

 

Kolik UpDate stojí a jak je to s pojištěním

Je jedno, jakou verzi výměny klient upřednostní. Služba UpDate stojí vždy 199 Kč, včetně pojištění v ceně 150 Kč. Způsob výpočtu ukazují dva následující příklady.


Celkové finanční podmínky této služby jsou tedy velmi příznivé. Splátky nejsou nijak navýšeny a poplatek za službu UpDate činí pouhých 49 korun měsíčně. Pojištění ve výši 150 Kč na měsíc pokrývá krádež, poškození i zničení zařízení – tedy všechny nepříjemnosti, které se v souvislosti s mobily, tablety a notebooky stávají nejčastěji.

Kde UpDate pořídit

Službu UpDate, která je realizována ve spolupráci se společností HomeCredit, si lze sjednat v obchodech Mobil Pohotovost (12 prodejen, z toho 4 v Praze) a iStyle (9 prodejen, z toho 6 v Praze). Pokud jde o mobilní telefony, je služba zatím nabízena pouze pro IPhone 5S, ale s blížícím se launchem nového modelu iPhonu se mohou zákazníci těšit na rozšíření nabídky.