McROY Group úspěšně zavedla svůj informační systém do české pobočky

Skupina McROY Group úspěšně dokončila rozšíření svého informačního systému s interním názvem CRASS do společnosti McROY Czech. Základem informačního systému je oborové řešení společnosti Dynamica, vyvinuté jako specifické oborové rozšíření Dynamics CRM.  (TZ)

Informační systém CRASS podporuje komplexní agendu personální agentury, tedy všechny obchodní aktivity, náborové aktivity, kvalifikaci kandidátů, nabídkový proces vybraných kandidátů zaměstnavatelům, integraci na inzertní portály, administrativní agendu spojenou s poskytováním dočasného přidělení a mnohé další.

Díky tomu, že CRASS funguje na Dynamics CRM, má McROY Group možnost toto vertikální oborové řešení doplňovat o své specifické funkcionality, které jsou jeho součástí, a dále z něj derivovat informační systémy provozované pro jednotlivé země, ve kterých McROY Group podniká.

„Když jsme se v roce 2012 rozhodli pro nový infomační systém, bylo pro nás velmi důležité zvolit takovou softwarovou platformu, která umožní dynamický růst společnosti a umožní také realizovat ambiciozní plán akcionářů na mezinárodní expanzi. Úspěšný rollout do České Republiky potvrzuje, že volba Microsoft Dynamics CRM byla správná,“ říká Jana Mesárová, COO McROY Group.

„Jsme potěšeni, že rollout do další země v rámci McROY Group proběhl úspěšně a že se potvrdila vhodnost Dynamics CRM pro tvorbu specifických informačních systémů pro korporátní zákazníky,“ uvedl předseda představenstva Dynamica Pavel Staněk.

McROY je personální agentura, která poskytuje klientům na míru šité řešení v oblasti personálního poradenství a všeho, co souvisí s prací.

Pro editory:

Dynamica a.s. je zkušeným implementačním partnerem několika významných renomovaných zahraničních společností dodávajících své softwarové produkty na český a slovenský trh. Již více než 10 let dodává profesionální služby podnikům v ČR a SR. Společnost je GOLD Certified Partner společnosti Microsoft, dodavatel softwarových řešení, především informačních a CRM systémů. Je také členem mezinárodních aliancí AxPact a TECTURA Strategic Alliance Partners.