Pyrománie se vrací. AT Computers startuje velkou předvánoční promoakci

Ostrava, 3. 11. 2014 – Společnost AT Computers připravila pro své partnery a zákazníky zábavnou předvánoční promoakci s názvem Pyrománie. Za nákupy produktů budou odměněni profesionálním ohňostrojem v hodnotě několika tisíc korun. (TZ)

Pro zákazníky je připraveno celkem 2000 profesionálních setů a cesta k nim je jednoduchá. Stačí se zaregistrovat na www.atcomp.cz/megaakce a od 3. listopadu do 12. prosince nakoupit u AT Computers zboží alespoň za 175 000 Kč bez DPH. Počet setů, které lze získat, je odstupňován podle objemu objednávek. Při nákupu za 500 000 Kč bez DPH a více obdržíte 2 ohňostrojové sety, při nákupu v hodnotě nad 1 000 000 Kč bez DPH dokonce 3 sety.

Profesionální ohňostrojové sety 3. kategorie v hodnotě několika tisíc korun zajistí 120 sekund zábavy a budou zákazníkům dodány v týdnu do 26. prosince 2014.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.