TZ: Mobilní terminál CipherLab CP-9700 má českou premiéru

Praha, 13. listopadu 2014 –  Společnost CODEWARE, s. r. o., představuje nový mobilní terminál CipherLab CP-9700. Jedná se o odolný, průmyslový terminál s komfortním designem navržený pro operace v zásobovacích provozech a distribučních centrech a pro nejnáročnější skladové a průmyslové aplikace ve výrobě. (TZ)

V porovnání s obdobnými produkty vyniká svou všestranností a funkčností při zachování fyzické odolnosti. Přístroj s indexem krytí IP65 například vydrží opakované pády z výšky 180 centimetrů na beton. Dokáže pracovat s jednou plně nabitou baterií nejméně třináct hodin. Uživatelsky přívětivé používání výrobku je zajištěno pistolovou rukojetí a třemi různými klávesnicemi vhodnými pro různé typy aplikací.

CipherLab CP-9700 uživatelům poskytuje širokou škálu možností sběru dat. Díky modulu extended laser engine snímá kódy ze vzdálenosti 9,1 metrů a díky 2D near/far modulu až z neuvěřitelných 15 metrů.

Mobilní počítač CipherLab CP-9700 pracuje na nejnovější verzi platformy Windows CE či Windows Embedded Handheld. Jeho výkonnost zajišťuje rychlý procesor TI OMAP 1 GHz a velká DDR SDRAM paměť s kapacitou 4 GB Flash / 512 MB.

Více o společnosti CODEWARE

CODEWARE, s. r. o. je česká společnost zabývající se automatickou identifikací. Od svého založení v roce 1996 patří mezi nejvýznamnější tuzemské firmy zajišťující vše kolem čárových kódů EAN, 2D kódů, sběru dat, RFID technologií a jejich integrace. Vlastní programátorské a technické zázemí umožňuje společnosti doplňovat dodávky hardwaru o vlastní softwarové řešení, poskytovat odbornou konzultaci, zaškolení a podporu servisního střediska.