Konference CA Expo 2014 představila Application Economy – žhavé téma v oboru podnikání

Praha, 27. listopadu 2014 – Přední odborníci z oboru moderních technologií a podnikání se sešli na konferenci CA Expo 2014, která proběhla s mezinárodní účastí v hotelu Corinthia Towers v Praze. Hlavní náplní programu bylo aktuální téma Application Economy, reprezentující spojení technologie mobilních aplikací a byznysu. Celá akce, v českém prostředí svým zaměřením a velikostí výjimečná, se nesla v duchu hesla „Own The Future. The Future of Application Economy“. (TZ)

Bohatý celodenní program konference nabídl téměř třem stovkám účastníků unikátní možnost hlouběji porozumět trendu Application Economy, který stále výrazněji ovlivňuje zaběhnuté formy podnikání po celém světě.

Hosté se seznámili nejen s výhodami a důležitostí využívání mobilních aplikací v podnikání, ale z úst přednášejících vyslechli také nejrůznější řešení, jak využít Application Economy ve svém podnikání za účelem posílení prodejů a celkového zlepšení hospodářských výsledků.

Na fotografii zleva účastníci akce: Štěpán Kubíček, Managing Partner ze společnosti Catta Consulting, Vladimír Váňa, Manager of IT Implementation Department ve společnosti AutoCont, Jakub Fiala, Head Solution Architect ze společnosti Gordic a Karel Schmidtmayer, Managing Director společnosti CA pro region střední a východní Evropy.

O CA Technologies

CA Technologies vytváří software, který pomáhá společnostem nastartovat jejich transformaci a umožňuje jim chopit se příležitosti ve světě application economy. Bez využití softwaru se totiž dnes neobjede žádné úspěšné podnikání, a to napříč obory. Od plánování, přes vývoj, řízení a zabezpečení, CA Techologies spolupracuje se společnostmi z celého světa, a mění tak způsob našeho života, obchodování i komunikace – a to skrze mobilní, soukromý a veřejný cloud distribuovaný na základě vyspělé mainframové technologie. Více se dozvíte zde.

Pražská pobočka CA Technology byla otevřena v roce 2005. R&D v pražském CA Technologies pracuje asi 300 softwarových specialistů a jejich počet rychle roste. Pro více informací o pražské pobočce CA Technologies klikněte zde.