ASRock X99M Extreme4 a Fatal1ty X99M Killer dominantou kategorie Micro ATX s oceněním Tom’s Hardware 2014 Smart Buy a Approved Award

TAIPEI, Taiwan, December 2014 – S rozvojem technologií a potřebou šetření prostoru jaksi znovu roste poptávka po small form factor základních deskách, speciálně po micro ATX formátech. Nebylo to tak dávno, co uživatelé opouštěli tento formát pro slabší hardwarové specifikace a menší výkon, ale nyní se všichni vracejí ke micro ATX systémům, protože se všechno změnilo. V těchto dnech získala ASRock X99M Extreme4 prestižní ocenění Smart Buy od technologické autority Tom ‘s Hardware a také základní deska Fatal1ty X99M Killer si do sbírky přidává ocenění Approved od Tom’ s Hardware. ASRock tak opět dokázal, že “dobré věci přicházejí i v malém balení”! (TZ)

↑ Desky ASRock x99 jsou zabijáci! X99M Extreme4 získala ocenění od Tom ‘s Hardware Smart Buy zatímco Fatal1ty X99M Killer si odnáší tip Approved. (Celou recenzi si můžete přečíst na adrese: http://www.tomshardware.com/reviews/asrock-x99m-extreme4-fatal1ty-x99m-killer,3994.html)

Thomas Soderstrom, šéfredaktor Tom’s Hardware ve svém hodnocení uvádí, že “X99M Extreme4 nabízí lepší než jen průměrné výsledky ve třídě Micro ATX, zatímco Fatal1ty X99M Killer se zaměřuje na síť a streaming her pro nadšence. Obě desky ASRock série X99M jsou připraveny postavit se konkurenci mezi Micro ATX a sesadit ji díky své přidané hodnotě!”

↑Tento graf jasně ukazuje jak si ASRock X99M Extreme4 vede v ceně i v hodnotě.

↑ASRock X99M Extreme4 nabízí stejné možnosti přetaktování a výkon, jaké nabízejí desky plné velikosti X99 Extreme4

↑ASRock Fatal1ty X99M Killer přidává navíc síťový controller Killer E2200 PCIe a prémiovou službu XSplit na tři měsíce.

Velikost již není důležitá a v žádném případě nebrání micro ATX deskám ASRock v hardwarové výbavě nebo ve výkonu. Obě základní desky X99M Extreme4 a Fatal1ty X99M Killer podporují nejnovější 18-jádrové procesory Intel® Core i7 a Xeon®, quad channel DDR4 až do 3000+(OC), plus nejrychlejší rozhraní 32Gb/s PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 na světě. Krom toho mají stále dostatečnou šířku pásma PCIe pro instalaci grafických karet v zapojení Quad CrossFireX nebo SLI módu a také pár PCIe gigabit LAN!

Více informací o oceněných produktech je na adresách:

http://www.asrock.com.tw/mb/Intel/X99M%20Extreme4/

http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20X99M%20Killer/

O společnosti

Společnost ASRock Inc. byla založena v roce 2002 a specializuje se na oblast základních desek. Svou značku cílevědomě buduje na konceptu 3C – “Creativity, Consideration, Cost-effectiveness”. Neustále posunuje hranice výroby, ale s ohledem na životní prostředí vyvíjí ekologické produkty.

ASRock v současnosti patří mezi tří největších výrobců základních desek. Rychle rostoucí společnost se sídlem v Taipei na Tchajwanu má pobočky v Evropě i v USA. Mladá a dynamická společnost zaměřuje svou produkci na segmenty od vstupních modelů po hlavní proud a získává celosvětovou reputaci svojí spolehlivostí a znalostmi. Další informace naleznete na www.asrock.com.