Slevové portály jako součást vánoc – Pepa.cz nabízí zákazníkům zabalení vánočních dárků se slevou

Jeden z největších českých slevových serverů, Pepa.cz, nabízí svým zákazníkům zabalení vánočních dárků s 50% slevou. Slevu na zabalení dárku dostane automaticky každý zákazník, který na Pepa.cz nakoupí v průběhu prosince. Služba vychází vstříc zákazníkům, kteří slevové portály stále častěji využívají jako místo pro nákup vánočních dárků. (TZ)

Službu balení dárku s 50% slevou mohou zákazníci Pepa.cz využít od začátku listopadu až do 18. prosince na kterékoliv z 9 poboček společnosti Baldárek (www.baldarek.cz) v Praze, Plzni, Ostravě, Olomouci, Mladé Boleslavi, Liberci a Českých Budějovicích.

„Spoluprací se společností Baldárek chceme našim zákazníkům ještě zjednodušit proces nákupu vánočního dárku a ušetřit jim tak tolik drahocenný čas,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz a dodává: „Věříme, že tímto krokem našim zákazníkům alespoň trochu zmírníme předvánoční shon.“

Podrobný seznam provozoven a jejich vánoční otevírací dobu najdete na www.pepa.cz/baleni-darku.

O Pepa.cz
Slevový portál Pepa.cz vznikl v roce 2011 a ihned po spuštění se držel mezi TOP 5 tuzemskými slevovými portály. V současné době patří s předpokládaným obratem 300 milionů Kč mezi tři největší portály českého slevového trhu. Portál působí také na Slovensku jako Jožko.sk.