McDonald´s zve do nové brněnské restaurace u Avion Shopping Parku

9. prosince 2014 – Společnost McDonald´s dnes rozšířila stávající počet svých restaurací v České republice. Nová pobočka u nákupního centra Avion Shopping Park v Brně je již 95. restaurací v České republice a 8. restaurací v Brně. Její součástí je služba pro řidiče McDrive i oblíbená kavárna McCafé. Pro zákazníky je připravena také venkovní terasa včetně dětského hřiště. (TZ)

Restaurace je navržena ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, které společnost McDonald’s zastává. Vyznačuje se moderním designem, špičkovými kuchyňskými technologiemi a nízkoenergetickým provozem. Na výstavbě se podílely společnosti Tora F a Acistav. Interiérový design se nazývá Lim Food.

„Výstavbou nové restaurace reagujeme na potřeby našich zákazníků, kteří preferují nejen klasickou restaurační část, ale také McCafé a McDrive,“ říká Zuzana Svobodová, ředitelka komunikace a PR a dodává „V restauraci u Avion Shopping Parku nabídneme 75 nových pracovních míst.“

Celková kapacita restaurace je 69 míst k sezení uvnitř a 56 míst k sezení na venkovní terase, kde mohou rodiče s dětmi využít dětský koutek a hřiště. Zákazníci mohou využít také služeb McDrive, případně parkoviště pro 32 vozidel.

Součástí restaurace McDonald´s bude také kavárenský koutek McCafé, který rozšiřuje stálou nabídku restaurace o rozmanité kávové speciality, prvotřídní dezerty a sezonní nabídky. Mezi aktuální patří například oříškové variace káv či lahodný pekanový košíček. Celková investice do výstavby restaurace činila cca 44 mil. korun.

Adresa restaurace McDonald´s:

Avion Shopping Park

Skandinávská ulice

Dolní Heršpice

619 00 Brno

Otevírací doba:

Pondělí: 06–01 hod.

Úterý: 06–01 hod.

Středa: 06–01 hod.

Čtvrtek: 06–01 hod.

Pátek: 06–01 hod.

Sobota: 06–01 hod.

Neděle: 06–01 hod.