Společnost AT Computers zvítězila v anketě Slovenský IT distributor roku 2014

Ostrava, 24. 2. 2015 – Společnost AT Computers se stala vítězem ankety Slovenský IT distributor roku 2014, kterou každoročně vyhlašuje vydavatelství DCD Publishing pod záštitou titulů Reseller Magazine a portálu RMOL.cz. V české části ankety skončila těsně druhá. (TZ)

AT Computers získala na Slovensku celkem 1 244 bodů a s přehledem zvítězila v sedmi z osmi krajů. „Obhájit vítězství na Slovensku, kde jsme uspěli podruhé za sebou, je pro nás jednak potvrzením naší strategie, jednak velikým závazkem do letošního roku. Opravdu děkuji všem, kteří nám poslali svůj hlas, a celému týmu AT Computers za jeho celoroční práci,“ řekl Petr Vaněk, obchodní ředitel AT Computers.

„Děkujeme za důvěru, kterou nám naši zákazníci nejen hlasováním v prestižních distributorských anketách projevují. Při pohledu na celkové výsledky mě napadá, že kdyby se vyhlašoval Československý IT distributor, v součtu bodů i hlasů bychom letos suverénně zvítězili,“ dodává s nadsázkou a úsměvem na rtech spokojený Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Hlasování v anketě Český a Slovenský IT distributor probíhalo od 1. září 2014 do 31. ledna 2015. Hlasovat v ní mohli všichni zákazníci a partneři distribučních společností v Čechách a na Slovensku. Vítěz absolutní kategorie získává oprávnění užívat titul a logo nejúspěšnějšího IT distributora roku 2014.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.