Kaspersky Lab je v čele souborného hodnocení nezávislých testů

Kaspersky Lab stojí v čele souborného testovacího hodnocení Top 3 za rok 2014. To je postaveno na sérii nezávislých testů bezpečnostních řešení, které se uskutečnily v průběhu celého loňského roku. Produkty Kaspersky Lab se podle žebříčku umístily výše, než u kteréhokoliv jiného výrobce bezpečnostních řešení. (TZ)

TOP3_2014

Každoroční hodnocení Top 3 zahrnuje testy laboratoří, jako jsou AV-Test, AV-Comparatives, MRG Effitas, Dennis Technology Labs a další, bere v úvahu umístění mezi třemi nejvyššími a také získaná ocenění v rámci celkového počtu testů.

Kaspersky Lab se umístila mezi třemi nejlepšími produkty v 71 % testů, v 55 % případů dokonce zvítězila.

Více informací o cenách, které bezpečnostní řešení Kaspersky Lab posbírala, najdete tady.

O společnosti Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je největším soukromě vlastněným poskytovatelem koncových bezpečnostních řešení na světě. Společnost se řadí mezi čtyři největší prodejce bezpečnostních řešení pro koncové uživatele.* Již více než 17 let patří Kaspersky Lab mezi přední inovátory v oblasti informačních technologií a poskytuje efektivní digitální bezpečnostní řešení velkým podnikům, malým a středním firmám i domácím uživatelům. Aktuálně společnost registrovaná ve Velké Británii působí v bezmála 200 zemích a oblastech a poskytuje ochranu více než 400 milionům uživatelů. Více informací o společnosti Kaspersky Lab najdete na www.kaspersky.cz.

* Společnost zařadil na čtvrté místo žebříček „IDC Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor, 2013“. Žebříček vyšel ve zprávě „IDC Worldwide Endpoint Security 2014-2018 Forecast and 2013 Vendor Shares (IDC #250210, August 2014)“ a řadil poskytovatele software podle zisku z prodeje koncových bezpečnostních řešení v roce 2013.