NAVITEL vydává navigační mapu Vietnamu

NAVITEL® Vám s radostí oznamuje, že je nyní dostupná k zakoupení navigační mapa Vietnamu. (TZ)

Mapa Vietnamu byla vytvořena ve spolupráci se společností DDG Technology JSC, která je jedním z vedoucích poskytovatelů kartografických řešení pro navigace ve Vietnamu.

Mapa Vietnamu obsahuje 325 972 km silniční sítě, 147 255 bodů zájmu (POI) a 86 370 sídel. Společně s adresním vyhledáváním rezidenčních a průmyslových oblastí sídel zahrnuje tato mapa podrobné silniční sítě se všemi ulicemi a silnicemi beroucí v potaz přikázané směry jízdy, křižovatky, kruhové objezdy a další důležité dopravní informace.

Mapa zahrnuje 10 trojrozměrných bodů zájmu včetně:

Hanoi – St. Joseph’s Cathedral, VNPT Tower,  the Vimeco tower block;
Ho Chi Minh City –  Diamond Plaza, Kumho Asiana Plaza, Petrovietnam Tower atd.
Podrobné informace o mapě Vietnamu Q1 2015:

  • 325 972 km silniční sítě;
  • 86 370 sídel na mapě;
  • 621 sídel s adresním vyhledáváním;
  • 750 297 adres;
  • 10 trojrozměrných objektů;
  • 147 255 bodů zájmu (POI).

Doporučená maloobchodní cena mapy:

Předplatné map MOC
Trvalé 689,70 Kč
1 rok 423,49 Kč
1 měsíc 84,69 Kč

Pro nákup mapy přejděte do sekce “Koupit” na oficiálních webových stránkách NAVITEL®.

Uživatelé zařízení s OS Android si mohou licenční klíč k novému produktu zakoupit na GooglePlay a z menu programu prostřednictvím Můj Navitel > Koupit mapy.

UPOZORNĚNÍ! Prosím, pamatujte, že mapa Vietnamu Q1 2015 je kompatibilní pouze s verzí Navitel Navigator 9.1.0.0 a vyšší.

O společnosti NAVITEL®:

NAVITEL® je přední poskytovatel navigačních řešení v oblasti automobilových navigačních systémů zaměřující se na vývoj a produkci satelitního navigačního software a kartografii. Navitel Navigator je určen pro platformy Android, Windows Phone, Windows Mobile, iPhone, iPad, Blackberry, Bada, Symbian, Java, Windows CE s vynikající 3D grafikou a geosociálními službami. Nabízí aktuální a nejpřesnější digitální navigační mapy Evropy, Asie, zemí Commonwealthu a Latinské Ameriky. Pro více informací o společnosti NAVITEL®, prosím, navštivte http://www.navitel.cz/.