Internet BillBoard a Internet Info zahájili spolupráci

Společnost Internet BillBoard od srpna spolupracuje s vydavatelstvím Internet Info, které vydává odborné online deníky jako Lupa.cz, Měšec.cz nebo Podnikatel.cz. Internet Info využívá nástroj iBILLBOARD AdServer pro správu svého reklamního prostoru a reklamních kampaní svých klientů a platformu iBILLBOARD RTB (Real Time Bidding) jako zdroj další monetizace svého prostoru. (TZ)

“Spolupráce s Internet Infem, jedním z nejstarších čistě internetových vydavatelství na českém internetu, si velmi vážíme. Díky plnému propojení našeho systému SSP s AdServerem bude monetizace probíhat automaticky na základě obchodních pravidel a konkrétních cílů klienta,” říká obchodní ředitel společnosti Internet BillBoard Tomáš Horák.

“Na spolupráci se společností Internet BillBoard si ceníme především komplexního a inovativního zajištění správy reklamního prostoru na všech našich serverech. Mimo to vítáme také profesionální a inovativní přístup, díky němuž Internet BillBoard sleduje nové trendy a vyvíjí svůj systém s ohledem na směřování trhu,” komentuje spolupráci Monika Stejskalová, obchodní ředitelka Internet Infa.

“Od spolupráce v budoucnu očekáváme především propojení standardního způsobu plánování s programatickým nákupem, jakožto i nové možnosti optimalizace a navýšení zisků z reklamního prostoru,” dodává Stejskalová.

O společnosti Internet BillBoard, a.s.

Historii Internet BillBoard a.s. můžete sledovat od roku 1996, kdy stála u zrodu významných aktivit týkajících se internetové inzerce, nejprve v podobě projektu BillBoard.cz, později v BB Media Projektu. Následovaly projekt BB Kontext a BB Text a rozšíření aktivit do dalších evropských zemí. Od roku 2012 je Internet BillBoard nejrychleji rostoucí společností věnující se RTB (Real Time Bidding) s pobočkami v Turecku a Polsku.

Vlajkovou lodí společnosti je produkt iBILLBOARD Ad Platform, který nabízí plnou integraci produktů iBILLBOARD Ad Server a iBILLBOARD RTB, který funguje primárně jako SSP platforma.

Celkově Internet BillBoard, a.s. spravuje reklamní prostor převyšující 20 miliard impresí měsíčně a technologické řešení je používáno ve střední a východní Evropě (Slovensko, Polsko, Turecko, Rusko, Maďarsko, Rumunsko, Lotyšsko, Estonsko či Litva). Společnost je významným dodavatelem služeb a nástrojů pro správu internetového reklamního prostoru a reklamních kampaní. Produkty jsou určeny pro majitele malých i velkých webových stránek, agentury i mediální domy.

O společnosti Internet Info, s. r. o.

Internet Info poskytuje obsah s přidanou hodnotou. Nabízí odbornost na webu, konferencích, seminářích a školeních. Nastoluje unikátní témata, přináší souvislosti, staví na osobitosti osobností a objektivitě informací s přesným zásahem. Právě proto čte zpravodajské servery společnosti Internet Info více než 1,8 milionu lidí měsíčně.

Internet Info vydává specializované servery o IT, internetu, telekomunikacích, nových technologiích, podnikání, financích, daních, digitálním vysílání a životním stylu. Pořádá desítky vzdělávacích akcí a provozuje TUESDAY Business Network, sociální síť v reálném světě pro firmy a profesionály.