Nový e-commerce projekt Bibloo si pro PR vybral PEPR Consulting

Praha, 7. prosince – Nový e-commerce projekt s módou Petra Liesnera začal spolupracovat s komunikační agenturou PEPR Consulting. (TZ)

„Hledali jsme někoho, kdo má zkušenosti s PR komunikací on-line projektů, a proto nás nejvíce oslovila nabídka PEPR Consulting. Agentura nám bude pomáhat především s B2B komunikací a budováním brandu Bibloo,“ uvedl zakladatel Bibloo Petr Liesner. Komunikaci na straně agentury bude mít na starosti Michaela Vrbová.

On-line prodejce módy spustil provoz v červnu letošního roku a zákazníkům nabízí dodání zboží do 24 hodin od objednání a kvalitní zákaznický servis. Nyní prodává módní zboží od téměř 70 značek a v příštím roce plánuje rozšířit produktové portfolio na více než 100. Pro český trh je exkluzivním internetovým prodejcem módy Replay, Antony Morato, Just Cavalli, Trussardi Jeans, Tom Tailor a dalších. Zahraniční expanzi zahájil 5. října, kdy spustil plně lokalizovaný e-shop na Slovensku a 1. listopadu vstoupil na maďarský trh. Zakladatelem projektu je Petr Liesner, který působí v oblasti módy více než 15 let a v minulosti stál u založení sekce módy na Mall.cz.