Jaromír Drdla novým šéfem merchandiserů a Eva Vandová vede trénink zaměstnanců

Praha 9. prosince 2015 – Agentura Promoteri.eu během podzimu přivítala ve svých řadách dvě nové posily. Na post Merchandising Chiefa nastoupil Jaromír Drdla a pozici Trainer zastává Eva Vandová. (TZ)

Jaromír Drdla, nový Merchandising Chief, vede merchandisingové týmy na území České a Slovenské republiky. Je zodpovědný za celou agendu – od objednávky až po odevzdání výsledků. Do společnosti přišel z pražského domova dětí a mládeže Spirála. Dlouhá léta vedl volnočasové aktivity pro dva dětské domovy a pracovalo pod ním více než dvacet podřízených. Předtím působil jako strážník městské policie v Kyjově. Studoval cestovní ruch a pedagogiku. Ve svém volném čase řídí jako rozhodčí fotbalová a futsalová utkání a věnuje se i tréninku florbalu.

Nově vzniklý post Trainer obsadila Eva Vandová, která má s touto pozicí několikaleté zkušenosti. V případě agentury Promoteri.eu má na starost školení všech zaměstnanců, kteří se pohybují na akcích klientů. Pečuje rovněž o to, aby lidé z agentury dokázali zastoupit klienty pokud možno stejně, jako by se prezentovali oni sami. Různým druhům školení se věnovala více jak pět let na svém předchozím působišti v Kooperativě. Předtím pracovala jako účetní v daňové a účetní kanceláři NN a také v marketingovém týmu Makra. Svůj volný čas věnuje rodině, zejména své roční dceři. Je členkou sboru dobrovolných hasičů, ráda vaří a pečuje o dva labradory.

O společnosti Promoteri.eu
Promoteri.eu jsou největší ryze českou agenturou zaměřenou na promotéry a hostesky pracující po celé ČR a SR. Na jakýchkoli místech (eventech, školeních, předváděcích, ale i kulturních akcích) profesionálně zastupují značky či odvětví daného klienta a oslovují a detailně seznamují lidi s jejich portfoliem. Díky uložené historii o veškerých uskutečněných akcích posílají na každou kampaň toho nejvhodnějšího člověka. Od roku 2006 bylo v České a Slovenské republice prostřednictvím agentury uskutečněno přes 2 000 akcí a databáze promotérů a hostesek obsahuje 6 200 registrovaných kontaktů, z nichž je polovina prověřených a vyzkoušených. I díky tomu získávají klienti dlouhodobé spolupracovníky pro svoje kampaně na podporu značky či produktů, které promotéři přijímají za své.

Kontakt pro média:

Pavel Gregor Vít Krčmář
PR Promoteri.eu Jednatel Promoteri.eu
Mobil: +420 775 196 669 Mobil: +420 777 764 814
E-mail: pavel.gregor@promoteri.eu E-mail: vit.krcmar@promoteri.eu