Juraj Pavol je novým Channel Sales Managerem pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti EMC

PRAHA, 27. ledna 2016: Vedení společnosti EMC Czech Republic dnes oznámilo, že Juraj Pavol (30) byl povýšen do funkce Channel Sales Managera pro Českou republiku a Slovensko v rámci české pobočky EMC Corp. Juraj od roku 2013 zastává pozici account managera pro zákazníky v segmentu „mid-market“ v EMC Czech Republic. Než nastoupil do EMC, pracoval ve společnostech HP a DELL. (TZ)

Juraj bude členem týmu nového Channel Sales Managera pro trhy východní Evropy, Markuse Fischera. Společně s ním bude mít Juraj za úkol podporovat rozvoj partnerského programu.

Juraj Pavol vystudoval střední průmyslovou školu v Mostě. Mluví anglicky, polsky a rusky. Je svobodný a ve volném čase rád jezdí na motorce, hraje golf a cestuje.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.