InterSystems TrakCare získal ocenění agentury KLAS jako nejlepší zdravotnický informační systém v oblasti akutní péče, který je k dispozici na trhu mimo USA

PRAHA, Česká republika, 15. února 2016 – Společnost InterSystems, světový lídr ve zdravotnických informačních technologiích, dnes oznámila, že výzkumná a analytická firma KLAS udělila unifikovanému zdravotnickému informačnímu systému InterSystems TrakCare® prestižní ocenění 2015/2016 Best in KLAS pro zdravotnické informační systémy v oblasti akutní péče, které jsou k dispozici na trhu mimo USA. (TZ)

Kromě ocenění Best in KLAS získala společnost InterSystems ceny i ve dvou dílčích kategoriích: v kategorii Zdravotnické informační systémy pro akutní péči, které jsou k dispozici mimo USA a jsou určeny pro oblast Asie a Oceánie, a v kategorii Zdravotnické informační systémy pro akutní péči, které jsou k dispozici mimo USA a jsou určeny pro oblast Blízkého východu.

Ocenění Best in KLAS vyzdvihuje vynikající práci ve snaze pomáhat lékařům a dalším pracovníkům ve zdravotnictví poskytovat lepší zdravotní péči. Cena Best in KLAS je určena dodavatelským řešením, která představují špičku v daném tržním segmentu softwaru a služeb a mají významný vliv na provoz co největšího počtu zdravotnických organizací a na péči, již tyto organizace poskytují.

Zpráva „2015/2016 Best in KLAS Global Software (non-US)“, vychází z údajů o třech oblastech – elektronické zdravotní dokumentaci, systémech pro správu informací o pacientech a systémech určených pro ukládání a sdílení obrazové dokumentace –, jak byly hodnoceny poskytovateli zdravotní péče mimo USA.

Poskytovatelé zdravotní péče hodnotili svou spokojenosti s tím, jak u dodavatelů funguje marketing, uzavírání smluv, implementace a podpora, a posuzovali kvalitu řešení, jeho funkčnost, efektivitu, uživatelskou přívětivost, výkon a interoperabilitu.

„Zdravotnictví se neustále vyvíjí, a proto musíme inovovat a průběžně reagovat na měnící se potřeby trhu. Vítězové hodnocení Best in KLAS a Category Leader jsou ti, kteří dosáhli největšího pokroku v rámci daného tržního segmentu. Blahopřeji každému z vás k tomuto úspěchu,“ řekl Adam Gale, výkonný ředitel a prezident agentury KLAS. „KLAS si velice váží toho, že může spolupracovat s úspěšnými poskytovateli zdravotní péče, kteří jsou ochotni podělit se s námi o své zkušenost a umožnit tak vznik zprávy, jako je Best in KLAS. Ceníme si rovněž úsilí všech dodavatelů, kteří se snaží zdokonalovat své produkty a služby v zájmu co nejlepší zdravotní péče. Jde opravdu o společnou věc.“

„Hodnocení KLAS je vynikajícím dokladem kvality unifikovaného zdravotnického informačního systému TrakCare, který je nabízen výhradně mimo USA,“ říká Christine Chapman, viceprezidentka pro produkt TrakCare v InterSystems. „Ráda bych poděkovala všem zákazníkům, kteří se jako partneři InterSystems snaží co nejlépe vyhovět požadavkům zdravotnických odborníků. Výsledek této snahy reprezentuje právě ocenění TrakCare.“

O agentuře KLAS

KLAS je výzkumná a analytická společnost, která si klade za cíl naslouchat názorům poskytovatelů zdravotní péče a přispívat tak ke zkvalitňování světového zdravotnictví. KLAS spolupracuje s mnoha tisíci lékařů a dalších pracovníků ve zdravotnictví, shromažďuje údaje a poznatky o softwaru, službách a lékařských přístrojích a na jejich základě zpracovává nejaktuálnější zprávy, prognózy a statistiky. Výzkum agentury KLAS bezprostředně reprezentuje názory poskytovatelů zdravotní péče a pomáhá dodavatelům zlepšovat jejich produkty a služby. Sledujte KLAS na Twitteru: www.twitter.com/KLASresearch.

O společnosti InterSystems

InterSystems poskytuje informační enginy, které pohánějí jedny z nejdůležitějších aplikací na světě. InterSystems dodává strategické technologie pro zdravotnictví, finanční sektor, státní správu a další životně důležitá odvětví již od roku 1978. InterSystems je soukromá společnost se sídlem v Cambridge v americkém státě Massachusetts a s pobočkami po celém světě. Její software každý den využívají miliony lidí ve více než 100 zemích. Více informací najdete na InterSystems.com.