Společnosti DPD a Bonami se na konci loňského roku dohodly na spolupráci

Společnost DPD, specialista na expresní přepravu zásilek, a e-shop s nábytkem a bytovými doplňky Bonami.cz zahájily na konci loňského roku spolupráci. Jejím cílem je zajištění včasného a komfortního doručení objednaných zásilek zákazníkům Bonami. (TZ)

2016-02-16 13_10_41-Centrum akcí

“Bonami je dynamicky rozvíjející se e-shop, který patří ke špičce ve svém segmentu. Velmi se nám líbí přístup zaměstnanců k vyřizování jednotlivých objednávek. Bonami, stejně jako další e-shopy, se v dnešní době neobejde bez profesionálního procesu přepravy a doručení. Jsme proto velmi potěšeni, že budeme moci přepravovat jejich balíčky,” komentuje za DPD započatou spolupráci Daniel Mareš, jednatel DPD CZ.

“Chceme, aby celý nákup na Bonami byl pro zákazníky příjemným zážitkem, a kvalita dopravy v tom hraje klíčovou roli. Líbí se nám, jak daleko v komfortu služeb DPD je, proto jsme se dohodli na spolupráci. Dosavadní reakce zákazníků nás utvrzují v tom, že to bylo správné rozhodnutí,” říká David Šiška, šéf logistiky Bonami.cz.

O DPD

DPD CZ je součástí DPDgroup, druhé největší mezinárodní přepravní sítě v Evropě. V České republice je společnost DPD přední poskytovatel přepravních služeb, který s 500 zaměstnanci a 600 kurýry doručí každoročně téměř 12 milionů zásilek. Díky inovativním technologiím, expertním znalostem a výborné péči o zákazníky poskytuje DPD nejlepší zkušenost s doručením všem svým zákazníkům. Inovativní službou Predict nastavuje společnost DPD nové standardy v doručování. Zákazník předem ví, kdy mu bude zásilka doručena s přesností na jednu hodinu. Zároveň si může doručení změnit tak, jak mu vyhovuje. Jako součást DPDgroup může DPD CZ využít více než 16 000 výdejních míst Pickup napříč celou Evropou a doručovat do 230 zemí po celém světě. DPDgroup je přepravní síť společnosti GeoPost, která s pomocí 26 000 zaměstnanců doručuje denně více než 3 miliony zásilek. GeoPost je mateřská společnost DPD vlastněná Le Groupe La Poste, která v roce 2014 vykázala tržby ve výši 4,9 miliard EUR.

O Bonami

E-shop s nábytkem a bytovými doplňky odstartoval v Česku v lednu 2013. V roce 2014 se rozšířil do Polska a o rok později na Slovensko. Bonami je projektem Václava Štrupla (spoluzakladatele online agentury H1.cz, kterou v roce 2010 s ostatními společníky prodal Ataxu) a investičního cirkusu Miton. V roce 2015 dosáhlo Bonami obratu přes 250 mil. Kč.