Blíží se konference E-commerce: Poznejte trendy a inovace tak, jak je vidí špičky v oboru

PRAHA, 18. dubna 2016 – E-shopy přestaly být undergroundem nakupování a staly se mainstreamem. Tvrdí to alespoň název úvodní přednášky konference E-commerce z pera marketingového specialisty Tomáše Jindříška. E-commerce dnes zasahuje do stále většího množství oborů a odvětví a právě jejich optikou chce na tuto dynamickou oblast nahlédnout další konference ze série Unicorn College Open. Koná se již 22. dubna v sále Pražské konzervatoře na Dvořákově nábřeží. (TZ)

Na návštěvníky čekají vystoupení nejen specialistů na e-commerce, ale i špiček v oboru marketingu, IT nebo finančnictví. Právě komplexní vhled do problematiky a její analýza očima zástupců mnoha oborů byly vždy hlavní devízou Unicorn College Open. A jinak tomu nebude ani v případě konference E-commerce.

I když je e-commerce v Česku stále velmi mladým a neustále expandujícím oborem, ve kterém není trh zcela zaplněn, neznamená to, že je v něm snadné uspět. Služby jako doručení zásilky ve stejný den do jakékoliv části republiky, výdejní místa bez front a čekání, co nejnižší cena pro odesilatele i příjemce, jednoduchá mezistátní přeprava nebo špičková komunikace s klientem dnes tvoří pomyslný základ, který je pro úspěch potřeba nejen udržovat, ale navíc i stále rozšiřovat. To samozřejmě vyžaduje efektivní spolupráci napříč nejrůznějšími obory.

Kromě zmiňovaného marketingového specialisty a Managing Partnera agentury Dark Side Tomáše Jindříška vystoupí v úvodním bloku konference zakladatelka společnosti Zásilkovna a jedna z nejúspěšnějších žen českého byznysu Simona Kijonková s přednáškou „Moderní trendy v e-commerce & jak dostat e-shop přes hranice” a Partner společnosti Deloitte Advisory Petr Viktora s jednoduchou, ale přesto klíčovou otázkou „Vyplatí se e-commerce?”

Po přestávce pak naváží přednášky Martina Dudka ze SAP ČR (Beyond CRM: Pokud využíváte klasické CRM systémy, dochází vám čas…), Petera Valuše z Microsoftu (Budoucnost technologií ve středních a malých firmách), Pavla Bartoše (Omni-Commerce – Obchodování 21. století) a Václava Šenycha (Mitas B2B e-commerce na platformě Hybris).

Na závěr konference jsou zařazeny dva bloky Zbyňka Šlosara a Jaroslava Voráčka z Unicorn Systems týkající se řešení pro e-commerce a jejich integrace do podnikových systémů.

Konference E-commerce se koná v pátek 22. dubna v sále Pražské konzervatoře, Dvořákovo nábřeží 2, Praha 1. Registrace spojená s příjemnou snídaní a ranní kávou bude probíhat od 8:30, díky podpoře Unicorn Systems je celá akce pro účastníky zdarma.

Unicorn College Open

Unicorn College Open je série konferencí, přednášek a dalších akcí, které se pravidelně věnují vybraným oblastem vyučovaným na Unicorn College – managementu, ekonomii a informačním technologiím. Tématy minulých konferencí byla aktuální témata jako Big Data, Cloud Applications, Mobile Computing nebo Data & IT Security.