Check Point a ElevenPaths poskytnou společné mobilní bezpečnostní služby zákazníkům Telefónicy

Společná nabídka ochrání chytré telefony a tablety se systémy iOS a Android používané v organizacích všech velikostí před kybernetickými hrozbami, které se množí celosvětovým mobilním ekosystémem (TZ)

Praha, 9. května 2016 – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP) oznámil, že organizace ElevenPaths, která je součástí španělské společnosti Telefónica a specializuje se na vývoj inovativních bezpečnostních řešení, bude poskytovat mobilní bezpečnostní technologie Check Point podnikovým zákazníkům Telefónicy po celém světě.

Dohoda mezi Check Pointem a ElevenPaths poskytuje zákazníkům Telefónicy mobilní bezpečnostní služby, včetně Check Point Mobile Threat Prevention a doplňkových bezpečnostních produktů vyvinutých ElevenPaths. Nová nabídka bude součástí podnikových mobilních služeb společnosti Telefónica a organizacím po celém světě nabídne:

  • Ochranu před třemi hlavními vektory mobilních útoků, včetně škodlivých aplikací, síťových útoků a útoků na operační systémy.
  • Viditelnost a zpravodajství o hrozbách propojené s celým podnikovým mobilním světem.
  • Jednoduchou a transparentní správu podnikové mobilní bezpečnosti, při zachování soukromí.

„Mobilní bezpečnost a správa mobilních řešení společnosti Telefónica usnadňují každodenní obchodní komunikaci, zaručují produktivitu a ochranu zaměstnaneckých zařízení za všech okolností,“ říká Pedro Pablo Pérez, viceprezident pro oblast produktů a služeb, ElevenPaths. „Nová dohoda poskytuje našim zákazníkům bezkonkurenční mobilní zabezpečení, které kombinuje technologie Check Point Mobile Threat Prevention a Tacyt, zpravodajský nástroj pro informace o mobilních hrozbách vyvinutý ElevenPaths.“

Výzkumníci společnosti Check Point i nadále sledují dramatický nárůst počtu i sofistikovanosti cílených útoků na mobilní zařízení. Podobné útoky mohou zneužívat chytré telefony a tablety využívané pro pracovní účely a znamenají významné riziko pro bezpečnost citlivých podnikových dat přístupných na mobilních zařízeních.

„Mobilní zařízení v současnosti považujeme za nejslabší článek podnikové bezpečnosti, protože vystavují organizace významnému riziku úniku dat a síťových útoků,“ říká Amnon Bar-Lev, prezident, Check Point. „Jedná se o klíčovou dohodu v oblasti bezpečnosti a těšíme se na spolupráci se společnostmi Telefónica a ElevenPaths při ochraně podniků po celém světě před kyberhrozbami.“

Dostupnost

Check Point a ElevenPaths přináší zákazníkům společnosti Telefónica špičkové zabezpečení, které umožňuje bezpečnostním analytikům identifikovat vzorce chování zločineckých organizací.

Sledujte Check Point online:
Check Point Blog: http://blog.checkpoint.com/
Twitter: http://www.twitter.com/checkpointsw a www.twitter.com/CheckPointCzech
Facebook: http://www.facebook.com/checkpointsoftware
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/check-point-software-technologies

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) je největší celosvětový dodavatel čistě bezpečnostních řešení. Chrání zákazníky před kyberútoky prostřednictvím unikátních řešení, která nabízí bezkonkurenční úspěšnost zachycení malwaru a jiných typů útoků. Check Point nabízí kompletní bezpečnostní architekturu, která chrání vše od podnikových sítí až po mobilní zařízení, a navíc Check Point poskytuje i nejkomplexnější a nejintuitivnější správu zabezpečení. Check Point chrání více než 100 000 organizací všech velikostí. Ve společnosti Check Point zabezpečujeme budoucnost.