Společnosti ALTRON a BrandCloud rozšířily platformu pro digitální byznys

Praha 17. 5. 2016 – Český start-up BrandCloud, do kterého v únoru letošního roku vstoupila společnost ALTRON, rozšířil své působení. Tato inovativní platforma pro digitální obsah je nově k dispozici pro všechny zákazníky bez ohledu na jejich obor podnikání. Z původního zaměření na designéry a marketingová studia BrandCloud vstupuje do světa správy, řízení a provozu digitálního obsahu firemních zákazníků. (TZ)

Díky přidané interaktivní vrstvě je nyní možné pohodlně vytvářet a upravovat libovolný elektronický obsah, jako jsou smlouvy, projektové výkresy a multimediální soubory uvnitř i mimo firemního prostředí. Platforma BrandCloud je určena především pro střední a větší společnosti (SMB a SOHO), i nadále však zůstává k dispozici varianta vhodná pro sdílení a tvorbu marketingového obsahu malých týmů.

Zákazníci mají k dispozici řadu funkcí, které činí z BrandCloudu vhodný nástroj pro firemní spolupráci. Kromě funkce verzování, snadného rozesílání souborů a správy uživatelských práv a skupin je to již zmíněná interaktivní vrstva metadat, která rozšiřuje informace o souborech. Ty jsou uloženy v datovém skladu, který usnadňuje práci se soubory včetně jejich zálohování. BrandCloud umí nově také integrovat sociální sítě, distribuovat obsah pro e-shopy nebo se přímo připojit k redakčním systémům webových portálů.

„BrandCloud není pouze úložiště, ale komplexní platforma určena pro spolupráci na digitálním obsahu. Chceme se podílet na rozvoji oborových řešení. Kromě řady nových funkcí proto vyvíjíme specializované verze pro vzdělávání, právní a projekční kanceláře spolu s enterprise variantou, kterou lze upravit na míru potřebám zákazníků,“ uvedli Karel Drašnar a Zbyněk Juřena, zástupci start-upu BrandCloud a společnosti ALTRON.

Při vstupu společnosti ALTRON do projektu BrandCloud došlo také k přesunu jeho provozu na novou bezpečnou infrastrukturu, která je umístěna v ČR.

Více informací o platformě BrandCloud je k dispozici na www.brandcloud.cz.

O skupině Altron

Společnost Altron působí na českém trhu od roku 1991. Původní portfolio zaměřené na prodej a servis záložních zdrojů a výstavbu datových center bylo v průběhu doby postupně rozšiřováno spolu s expanzí společnosti na další evropské i mimoevropské trhy a v současnosti má společnost ucelenou nabídku služeb a řešení v oblasti infrastruktury datových center včetně mobilních DC, mikrodatových center, konzultačních služeb a komplexní správy datových center. Díky více než 340 instalacím datových center s rozlohou přes 50 000 m2 ve dvaceti zemích světa a profesionálnímu týmu 250 kvalifikovaných a plně certifikovaných profesionálů je Altron ,člen skupiny Altron Group, spolehlivým partnerem firemních zákazníků od telekomunikací, přes výrobu a služby až po instituce veřejné správy.

Altron Business Solutions poskytuje zákazníkům Altron Group profesionální ICT řešení a služby jako jsou systémová integrace, cloudová řešení, firemní mobilita, vývoj aplikací na zakázku, implementaci a provoz podnikového softwaru a byznys aplikací.

Altron je také aktivní v rámci společenské odpovědnosti a je držitelem řady standardů a certifikací jako je ISO 14001:2004, ISO 20000: 2005, ISO 27001:2005, ISO 18001:2007 a ISO 9001:2008. Společnost je členem organizací The Green Grid , U. S. Green Building Council a disponuje odborníky s mezinárodními certifikacemi, jako jsou Uptime Institute Accredited Tier Designer a Specialist nebo CDCDP.

Více informací o nabídce služeb a řešení na www.altron.net.

Sledujte nás na Twitteru: Altron_Group