Společnost Riverbed Technology vyhlásila Arrow Globálním distributorem roku

11.5.2016, CENTENNIAL – Na konferenci Riverbed Partner Summit, která se konala minulý měsíc ve Scottsdale v Arizoně, vyhlásila společnost Riverbed Technology společnost Arrow Globálním distributorem roku. Tato cena je udělována společnostem za vynikající obchodní výsledky a uspokojování zákaznických potřeb. Za rok 2015 takto Riverbed ocenila devět partnerů, mezi nimi společnost Arrow. (TZ)

“Pro společnost Arrow je poctou, že získala ocenění Globální distributor roku společnosti Riverbed. Těšíme se, že budeme pokračovat v úspěšné spolupráci a nadále poskytovat vynikající podporu s přidanou hodnotou, na jakou jsou Riverbed a naši poskytovatelé řešení zvyklí a jakou od nás očekávají,” řekl Sean Kerins, prezident pro globální podniková řešení společnosti Arrow.

“Touto cenou jsme chtěli ocenit výsledky a úspěchy společnosti Arrow jako partnera společnosti Riverbed za uplynulý rok. Doufáme, že naše spolupráce bude pokračovat a že svým společným zákazníkům umožníme zlepšovat výkon jejich aplikací, sítí a podnikání,” řekl Karl Meulema, senior vicepresident pro globální distribuci ve společnosti Riverbed. “V nadcházejícím roce chce Riverbed věnovat zvýšenou pozornost a investice svým  nejúspěšnějším partnerům. Odvětví IT prochází jednou z největších transformací za poslední desetiletí a společnost Riverbed se svými partnery úzce spolupracuje na tom, aby dodávala zákazníkům inovativní řešení včetně nových softwarově definovaných technologií, které umožní digitálním podnikům využít jejich plného potenciálu.”

Chcete-li získat další informace o řešeních a službách Riverbed dostupných prostřednictvím distribučních partnerů Arrow ECS, navštivte stránku http://ecs.arrow.com/blog/portfolio-item/riverbed/. Více informací o společnosti Riverbed naleznete na stránce www.riverbed.com.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Společnost Arrow působí jako distribuční partner pro více než 100 tisíc výrobců OEM, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě více než 460 poboček v 85 zemích.