Bavte se s myšmi Logitech z designové kolekce „2016 Party Collection“

Praha, Česká republika — 1. června 2016 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) vás vyzývá k tomu, abyste přizvali svůj počítač na party, protože představuje letošní kolekci stylových myší 2016 Party Collection. Tato hravá kolekce je inspirována stylem z Memphisu 80. let, který zdůrazňuje jasné, kontrastující barvy a grafické vzory, a v bohaté míře kombinuje oblíbené předměty, jako například melouny, plameňáky, nanuky a další předlohy plné energie. (TZ)

Logitech_Party_Collection_61

Tweetněte: Zveme vás myší party s kolekcí roku 2016 – „2016 Party Collection“!

Letošní kolekce smělých vzorů a barev vnáší dotek rozmaru do designu bezdrátových myší Logitech® M238. Tyto bezdrátové myši reflektují zábavný přístup posouvající hranice ve stylu současné pop kultury.

„Letos je možné cokoli a všichni jsou zváni na party,“ řekl Anatoliy Polyanker, globální ředitel pro portfolio a značky společnosti Logitech. „Účelem designu myší z kolekce s anglickým názvem ‚2016 Party Collection‘ je rozjasnit cokoli budete s počítačem dělat. Vzali jsme spoustu věcí, které máte rádi, a vytvořili z nich poněkud ‚šílenou‘ a nečekanou koláž, která vychází ze současných trendů a inspiruje vyjádření vaší jedinečné osobnosti.“

Zábavné a současně plně funkční myši z kolekce 2016 Party Collection vydrží s jednou baterií fungovat až 12 měsíců. Můžete hladce a snadno ovládat navigaci na webových stránkách nebo v dokumentech pomocí pohodlného rolovacího kolečka bez ohledu na operační systém, který používáte: Windows®, Mac OS®, Chrome OS™ nebo Linux®. Miniaturní „nano“ přijímač připojovaný do USB portu vám umožní myš používat až do vzdálenosti 10 metrů od něj.

Cena a dostupnost

Očekává se, že designová kolekce myší „2016 Party Collection“ bude k dostání v červnu 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 689 Kč. Podrobnější informace můžete získat na webových stránkách společnosti Logitech.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.

# # #

© 2016 Logitech, Logicool, Logi a jiné značky Logitech jsou majetkem společnosti Logitech a mohou být registrovány. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.