Společnost ALTRON představuje novou firemní identitu

Praha 13. 6. 2016 – Společnost ALTRON mění svou firemní identitu a představuje nové logo, které po sedmi letech nahrazuje logo původní. Změna identity navazuje na 25 let působení společnosti na českém i mezinárodním trhu. (TZ)

Nová firemní identita a logo reflektují změny v portfoliu služeb, řešení a vývoji softwaru, které se více orientují na aktuální potřeby a požadavky zákazníků. Zároveň uchovávají odkaz na zkušenosti, úspěchy, profesionalitu a stabilitu společnosti nejen na českém trhu.

„Významné zjednodušení našeho loga podporuje aktuální trendy a inovační přístup, který je dnes pro firmy v našem oboru klíčem k úspěchu. Nová firemní identita plně reflektuje náš aktivní přístup k novým technologiím, například v oblasti řízení cloudu, internetu věcí nebo efektivních a sofistikovaných řešení pro datová centra,“ uvedl Milivoj Uzelac, zakladatel společnosti a předseda dozorčí rady společnosti ALTRON.

„Změna loga a komunikace směrem k trhu, zákazníkům, odborné veřejnosti a partnerům je vždy běh na dlouhou trať. Díky dlouhodobé spolupráci se studiem Najbrt, které je autorem předchozích i současné verze vizuálu společnosti, se podařilo vymyslet moderní a vyvážené pojetí, které pomůže ALTRONU v dalším rozvoji,“ dodal Jan Rezek, marketingový ředitel společnosti ALTRON.

Přechod k nové firemní identitě a logu bude postupný a je plánován v průběhu celého roku. Již nyní se s novým pojetím lze setkat například na webových stránkách společnosti a v dalších komunikačních kanálech.

O skupině Altron

Společnost Altron působí na českém trhu od roku 1991. Původní portfolio zaměřené na prodej a servis záložních zdrojů a výstavbu datových center bylo v průběhu doby postupně rozšiřováno spolu s expanzí společnosti na další evropské i mimoevropské trhy a v současnosti má společnost ucelenou nabídku služeb a řešení v oblasti infrastruktury datových center včetně mobilních DC, mikrodatových center, konzultačních služeb a komplexní správy datových center. Díky více než 2 000 instalacím datových center s rozlohou přes 700 000 m2 ve dvaceti zemích světa a profesionálnímu týmu 250 kvalifikovaných a plně certifikovaných profesionálů je Altron, spolehlivým partnerem firemních zákazníků od telekomunikací, přes výrobu a služby až po instituce veřejné správy.

Altron také poskytuje zákazníkům profesionální ICT řešení a služby jako jsou systémová integrace, cloudová řešení, firemní mobilita, vývoj aplikací na zakázku, implementaci a provoz podnikového softwaru a byznys aplikací včetně moderních řešení z oblasti Internetu věcí a infrastruktury pro chytrá města.

Altron je také aktivní v rámci společenské odpovědnosti a je držitelem řady standardů a certifikací jako je ISO 14001:2004, ISO 20000: 2005, ISO 27001:2005, ISO 18001:2007 a ISO 9001:2008. Společnost je členem organizací The Green Grid , U. S. Green Building Council a disponuje odborníky s mezinárodními certifikacemi, jako jsou Uptime Institute Accredited Tier Designer a Specialist.

Více informací o nabídce služeb a řešení na www.altron.net.

Sledujte nás na Twitteru: Altron_Group