interStroj zlepšuje plánovací procesy s řešením Infor

PRAHA, 15. června, 2016 – Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil, že společnost interStroj, český strojírenský výrobce, uvedla do živého provozu nejnovější verzi informačního systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). Systém byl implementován ve spolupráci s firmou ITeuro, partnerem společnosti Infor. (TZ)

Od nového ERP řešení se očekává dosažení řady přínosů jako například zlepšení dodavatelské spolehlivosti, zvýšení produktivity jednotlivých pracovníků a zvýšení hodnoty průtoku zakázek. Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) nahradil existující řešení, jehož podpora byla ukončena a který mimo jiné nedostačoval aktuálním nárokům na plánování výroby, především z pohledu rozmanitosti výrobního sortimentu a plánování zdrojů a kapacit.

Informační sytém pokrývá všechny základní procesy společnosti u obou jejich poboček (Hrádek u Rokycan a Veselí na Moravou), a to s minimálním počtem úprav. Součástí implementace, která skočila o měsíc dříve oproti původnímu plánu, je česká lokalizace, modulu Workbench, terminálový sběr dat (TSD), řízení interního servisu a údržby (Advanced Plaint Maintenance) a řízení kvality ve výrobě (QCS In Process).

„Podle jednoho z nejnovějších průzkumů, ze všech čtyř největších výrobců podnikového softwaru potřebují nejméně úprav svých softwarových řešení zákazníci společnosti Infor,“ řekl Ireneusz Kubies, Channel Manager ve společnosti Infor Česká republika. „Společnost interStroj je jedním z příkladů, kde řešení Infor CloudSuite Industrial dokázalo zákazníkovi od samého začátku poskytnout maximální funkcionalitu pro diskrétní výrobu, bez ohledu na provozované typy výroby.“

O společnosti interStroj

interStroj, a.s. má ve svém výrobním programu kusovou a malosériovou zakázkovou výrobu součástí a celků v širokém materiálovém, rozměrovém a váhovém sortimentu, dále výrobu náhradních dílů a opravy hutních provozů včetně oblasti elektroniky, diagnostiky a průmyslového softwaru. Zvláštní a ojedinělá je výroba pluhových ostří ze speciální hrádecké oceli. Všechny druhy výrob zajišťuje vysoce kvalifikovaný tým, který realizuje uzavřený technologický cyklus, počínaje všemi druhy obráběcích operací na bázi třískového obrábění, svařování, tepelného zpracování, až po vlastní montáž a odzkoušení celých technologických celků.

O společnosti ITeuro

ITeuro je partnerem společnosti Infor na českém a slovenském trhu, který se zaměřuje na implementace a poradenství v oblasti ERP řešení Infor CloudSuite Industrial (SyteLine).  ITeuro pomáhá průmyslovým podnikům ze segmentu diskrétní výroby dosahovat jejich obchodních cílů s využitím nástrojů pro pokročilé plánování a rozvrhování výroby, business intelligence a řízení vztahů se zákazníky (CRM). K jejím zákazníkům se řadí  Česká zbrojovka, Krnovské opravny a strojírny, ISAN Radiátory a mnoho dalších.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí elegantně vyhlížející podnikové aplikace s komplexní funkcionalitou a analytickými pohledy na vybraná odvětví, dodávané ve formě cloudových služeb. Se 14 000 zaměstnanci a zákazníky ve více než 200 zemích Infor automatizuje klíčové procesy pro nejrůznější odvětví včetně výroby, velkoobchodní distribuce, maloobchodu, oděvnictví, pohostinství, zdravotnictví a veřejného sektoru. Software Infor pomáhá eliminovat potřebu nákladných dodatečných úprav díky integrovaným specifickým funkcionalitám. Infor implementuje své cloudové aplikace primárně na cloudové platformě Amazon Web Services a open source platformách. Více informací naleznete na cz.infor.com.

Zákazníky Infor je:

  • 18 z 20 největších leteckých výrobců
  • 10 největších firem z high-tech průmyslu
  • 10 největších farmaceutických společností
  • 20 největších automobilových subdodavatelů
  • 17 z 20 největších průmyslových distributorů
  • 15 z 20 největších globálních maloobchodních řetězců
  • 4 z 5 největších pivovarů
  • 21 ze 30 největších globálních bank
  • 6 z 10 největších globálních hotelových řetězců