Western Digital rozšiřuje úložnou kapacitu oblíbené produktové řady externích disků My Passport až na 4 TB

IRVINE, Kalifornie, 30. června 2016 – Společnost Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC) uvádí na trh externí přenosný disk My Passport® Ultra s kapacitou až 4 TB. Novou, vyšší kapacitu získají následně další disky této řady: My Passport for Mac a My Passport Ultra Metal. Zvýšení kapacity reaguje na potřeby zákazníků, kteří chtějí fyzicky přenášet velký objem dat tvořený osobními sbírkami fotografií, videa nebo filmů a dalšími objemnými soubory, a kteří chtějí mít tato data u sebe. Přenosné externí disky My Passport představují perfektní kombinaci stylu a funkcionality a vycházejí vstříc nárokům dnešních uživatelů, kteří vyžadují a oceňují především snadné přenášení dat, konektivitu USB.3.0, jednoduchý zálohovací software, ochranu dat heslem a atraktivní design v mnoha barvách. (TZ)

Externí disky My Passport Ultra jsou ideální pro studenty, obchodníky i běžné uživatele, kteří jsou na cestách a chtějí mít svá data u sebe. Externí disky řady My Passport jsou spolehlivé, data se snadno zálohují díky automatickému software WD Backup™.  Navíc je možné využít integraci se vzdáleným cloudovým úložištěm Dropbox™. Disk je chráněn hardwarovým šifrováním a zabezpečen heslem, což brání neautorizovanému přístupu k uloženým datům. Produktová řada My Passport, nyní s vyšší kapacitou, snadněji než kdykoli předtím umožnuje mít osobní plán zálohování a ochrany dat, který jde ruku v ruce se současným životním stylem.

„Nastupující životní styl vyžaduje vše mobilní. Lidé zachycují svůj život svými chytrými telefony, fotoaparáty s vysokým rozlišením, digitální obsah neustále roste a vyžaduje stále vyšší ukládací kapacity,” říká Sven Rathjen, viceprezident pro marketing, řešení pro ukládání dat společnosti Western Digital a dodává: „U nás ve společnosti WD se neustále snažíme poskytovat svým zákazníkům tolik potřebný ukládací prostor prostřednictvím našich vysoce kvalitních a vysoce kapacitních zařízení, tak aby mohli mít svůj digitální život stále při sobě.“

Cena a dostupnost

Externí disk My Passport Ultra 4TB  má 3letou omezenou záruku a bude k dostání prostřednictvím vybraných distributorů a prodejců a také v internetovém obchodě WD store. Externí disky My Passport for Mac a My Passport Ultra Metal s kapacitami 4TB budou k dostání v následujícím čtvrtletí.

Vyjádření k budoucímu vývoji

Tato tisková zpráva obsahuje vyjádření k budoucímu vývoji s ohledem na dostupnost produktů My Passport for Mac a My Passport Ultra Metal, odhad růstu kapacity a odhad požadavků na růst kapacity. Tato vyjádření k budoucímu vývoji jsou předmětem možného rizika a nejistoty, což by mohlo zapříčinit, že aktuální výsledky se svou podstatou mohou lišit od těch uvedených ve vyjádření k budoucímu vývoji.  Další rizika jsou zmíněna v dokumentech, ale nejen tam, the Securities and Exchange Commission  a v aktuální roční zprávě Form 10-K, které jsou určeny vaší pozornosti. Čtenáři jsou varováni před přílišným spoléháním se na tato vyjádření k budoucímu vývoji, která hovoří pouze o situaci k uvedenému datu a společnost WD nepřebírá žádné závazky pro aktualizaci tohoto vyjádření k budoucímu vývoji, které by odrážely pozdější události či podmínky.

Western Digital

Společnost Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) s vedoucí pozicí na trhu ukládacích zařízení, které umožňují lidem vytvářet, spravovat, využívat, přehrávat a chránit digitální obsah. Společnost reaguje na měnící se potřeby trhu a poskytuje ucelené portfolio vysoce kvalitních produktů na ukládání dat, které využívají efektivní technologie, vysokou výkonnost, flexibilitu a rychlost. Produkty společnosti jsou na trh dodávány pod značkami HGTS, SanDisk a WD všem partnerům OEM, distributorům, resellerům, poskytovatelům cloudových infrastruktur a koncovým uživatelům.

Tagged