mBank nově spouští sjednání karetních pojištění v mobilní aplikaci

Praha, 12. září 2016 – mBank od dnešního dne spustila možnost sjednání pojištění přímo ve své mobilní aplikaci. Nová služba se týká všech pojištění, která banka nabízí ke svým debetním a kreditním kartám. Jedná se o pojištění zneužití karty, cestovní pojištění a asistenční služby, pojištění schopnosti splácet, ale také nákupu, online identity nebo pravidelných výdajů. V této šíři pojistných produktů je možnost aktivace v bankovní aplikaci na českém i slovenském trhu unikátní. (TZ)

Klienti mBank si budou moci aktivovat pojistné služby kdykoliv a kdekoliv. „Když náš zákazník bude nově sedět na letišti nebo už bude na cestě k moři nebo do hor a uvědomí si, že mu chybí cestovní pojištění, s využitím aplikace mBank si ho sjedná pomocí několika málo kliků a jeho pojistka bude platná hned následující den,“ uvedl Jan Kamenský, produktový manažer pro pojištění mBank.

Cílem nového způsobu sjednání pojistných služeb však není jen pomoc zapomnětlivcům. Jde o zvýšení komfortu všech uživatelů mobilní aplikace. mBank tím ale také cílí na podporu prodeje pojistných produktů a karet. „Pohodlí uživatelů je vepsáno v DNA mBank, která do online a mobilního prostředí převádí finanční služby již od svého vzniku. Samoobslužnost pomáhá dostupnosti všech bankovních produktů a tuto strategii hodláme rozvíjet i nadále,“ dodal Jan Kamenský.

 

O mBank:

mBank je inovátorem v oblasti internetového a mobilního bankovnictví v České republice a díky tomu, že se pro ni rozhodlo již více než 600 000 klientů, je 5. největší bankou v ČR. V prosinci 2014 mBank přinesla inovativní mobilní aplikaci vytvořenou podle reálných potřeb klientů, která v nezávislém testu expertního serveru Tyinternety.cz získala zlatou příčku, a to především díky své rychlosti a uživatelské přívětivosti. V roce 2016 banka získala ocenění Superbrands pro nejlepší značky v Česku a v soutěži Zlatá koruna obsadila 1. místo v Ceně podnikatelů. mKonto a internetové bankovnictví mBank obsadili 2. místo ve Zlaté koruně. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. V České republice působí mBank jako organizační složka mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.