Společnost Herbalife je oficiálním partnerem seriálu RUNGO běhů

Praha, 15. září 2016Globální výživová společnost Herbalife se stala oficiálním partnerem běžeckého seriálu Craft RUNGO. Do konce letošního roku se tak připojí ke všem zbývajícím závodům, které se uskuteční v Brně, Pardubicích a Praze. (TZ)

Společnost Herbalife uzavřela partnerství s pořadatelem seriálu běžeckých závodů RUNGO, skupinou MAFRA. RUNGO je seriál 6 závodů v délce od 6 do 13 km pro širokou běžeckou veřejnost, které se konají v různých lokalitách po celé České republice. Jakožto nový oficiální partner se společnost Herbalife připojí ke zbývajícím třem letošním závodům, které se uskuteční v brněnské zoologické zahradě (17.9.), na Kunětické hoře v Pardubicích (1.10.) a v Divoké Šárce v Praze (22.10.). Účast v pražském závodu přislíbila také reprezentantka ČR v kajaku a vodním slalomu, Veronika Vojtová, jejímž nutričním partnerem je společnost Herbalife již od roku 2014.

V rámci partnerství poskytne Herbalife vybrané nutriční výrobky do startovních setů, které obdrží účastníci všech tří závodů. V místech konání jednotlivých závodů bude mít společnost rovněž stanoviště, kde se účastníci i široká veřejnost budou moci blíže seznámit se značkou Herbalife, jejími produkty i aktivitami.

„Jsme hrdí na to, že jsme se stali partnerem tak prestižní sportovní akce, jakou je seriál RUNGO. Dlouhodobě se snažíme motivovat lidi všech věkových kategorií a fyzických možností, aby více dbali o své zdraví i tělesnou kondici. Na závodech RUNGO oceňujeme, že se konají na různých místech republiky a zároveň jejich nízkou fyzickou náročnost, díky čemuž je zvládnou i začínající běžci,“ uvedla Kateřina Zemanová, specialistka marketingu a prodeje ve společnosti Herbalife CZ.

Podpoře sportu se společnost Herbalife věnuje dlouhodobě. Vedle sponzoringu jednotlivých sportovních osobností Herbalife, z nichž tou největší je fotbalové eso Cristiano Ronaldo, podporuje také sportovní týmy po celém světě jako např. americký klub LA Galaxy, mexický FC Pumas, řecký FC Olympiacos nebo ruský Spartak Moskva. Herbalife je také partnerem řady sportovních akcí na světové i regionální úrovni, jako jsou triatlony v polské Gdyni či americkém Los Angeles.

O společnosti Herbalife

Herbalife Ltd. je celosvětová potravinová společnost vyrábějící výživové doplňky, produkty na snížení hmotnosti a produkty osobní péče pro podporu zdravého životního stylu. Výrobky Herbalife se prodávají ve více než devadesáti zemích světa prostřednictvím sítě nezávislých členů. Další informace o společnosti Herbalife naleznete na stránkách www.Herbalife.cz.